Sommerhuse i Ungarn

På Sommerhuse.dk kan du finde feriehuse og ferielejligheder til leje i Ungarn. Vi har et stort udvalg af sommerhuse og andre typer af ferieboliger til udlejning i Ungarn. Naturligvis alle med prisgaranti.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Kulturelle oplevelser i Ungarn

Ungarn har en tusind år gammel kultur med præg af både vestlige og østlige kulturelle påvirkninger. Her venter mange spændende kulturelle oplevelser.

Balatonsøen - Badeferie i Ungarn

Ungarn er en relativt billig og dejlig sol- og badeferiedestination for hele familien. Der ligger flere store søer i landet, blandt andet den dejlige Balatonsø.

Storbyferie i Budapest


Ungarns hovedstad Budapest er nok en af verdens smukkeste byer. Blandt andet på grund af beliggenheden og fordi Donau-floden løber igennem byen.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferie i Ungarn

Der er mange gode grunde til at vælge Ungarn som familiens næste rejsemål. Landet er rigt på smuk, uberørt natur, floder der bugter sig gennem land og by, svimlende bjergskråninger, fortryllende søområder eller tætte skove og spændende gamle borge og klostre. Desuden kan du finde mere end 300 kurbade, badeanstalter, spa og wellnesscentre med helsebringende varmekilder.

Besøg bedårende Budapest og oplev historiens vingesus eller nyd en badeferie under sydens sol ved den smukke Balatonsø, hvor man kan bade fra tidligt forår til sen efterår.

En ferie i Ungarn er for hele familien og, ikke mindst, en ferie for pengepungen. På Sommerhuse.dk finder du et stort udvalg af attraktive ferieboliger i hele Ungarn.

Unikke kulturelle oplevelser

Ungarn har en tusind år gammel kultur med præg af både vestlige og østlige kulturelle påvirkninger. Her findes spor fra Romerriget, bygninger fra det 150 år lange tyrkiske herredømme, små middelalderkirker, pragtfulde basilikaer, borgruiner på bjergtoppe og velbevarede slotte.

I alt er otte steder i Ungarn på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder. Blandt andet er grotterne i Aggtelek og Karst, som er de største af sin art i Mellemeuropa og Hortobágy Nationalpark samt landskabet omkring Neusiedlersøen på listen. Men også de gamle, kristne gravpladser i Pécs med de smukt dekorerede gravkamre, benediktinerklostret Pannonhalma som er over 1.000 år gammelt, og den gamle middelalderlandsby Hollókő er på listen. Alle meget anbefalelsesværdige til et besøg.

Ungarn byder også på et levende folkemusikliv med tilhørende smukke, farverige folkedragter, der luftes af lokalbefolkningen til de mange folkelige fester og begivenheder året rundt.

Bedårende Budapest

Hovedstaden Budapest er en af verdens smukkeste byer. Det skyldes ikke mindst byens unikke beliggenhed og Donau-floden, der løber igennem byen og deler den i to dele: Buda-delen med Gellertbjerget og borghøjen – og den flade Pest-del med forretninger, hoteller, parlamentet, administrationscentre og de prægtige boulevarder.

I denne levende millionby findes massevis af historiske og arkitektoniske perler som fx slottet Buda, citadellet på bjerget Gellért og den arkitektonisk enestående allé Andrássy út. Men byen byder også på smukke teatre, charmerende ølstuer og hyggelige cafeer med god stemning og rig lejlighed til at smage på det gode krydrede ungarske køkken.

På øen Sziget midt i Budapest mødes folk fra hele verden en uge i august til Østeuropas svar på Roskilde Festival. Men også den klassiske musik og balletten hyldes med en årlig festival i Budapest. Sommerhuse.dk har et stort udbud af ferieboliger i Budapest.

Badeferie ved Balatonsøen

Ungarn er også en meget velegnet sol- og badeferiedestination for hele familien. Der ligger op til flere store søer i landet, blandt andet den store Balatonsø. Med sine 598 km2 er Balatonsøen den største sø i Ungarn og en af de største søer i Europa. Dens gennemsnitlige dybde er dog ikke mere end 3-4 meter og derfor bliver vandet hurtigt varmt, så I kan bade i søen fra tidligt forår til langt hen på efteråret. Søen har en næsten 200 km lang strandlinie og omkranses af fortryllende landskaber med vinmarker og små stemningsfyldte byer, der ligger som perler på en snor. Mens søens sydbred har børnevenlige sandstrande, er nordbredden omgivet af spændende vulkanske bjerge.

I mange af feriebyerne omkring Balatonsøen kan du leje kanoer, både og sejlbåde. Lej evt. også en cykel og tag på tur rundt langs søens bred. Sommerhuse.dk har en lang række skønne ferieboliger i området omkring Balatonsøen.