Sommerhuse i Tyskland

Vi tilbyder udlejning af sommerhuse og ferielejligheder i alle de 16 tyske regioner. Hvad enten du vil leje et sommerhus ved kysten eller en hytte i bjergene har vi en feriebolig i Tyskland til dig.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Oplev Mosel ved den tysk-franske grænse

Mosel er et fantastisk ferieområde. Lej et sommerhus ved Mosel floden og opleve moseldalen. Smag de udsøgte vine fra Mosel distriktet og slap helt af.

Storbyferie i Berlin

Berlin har det hele: gode restauranter, kultur og shopping. Besøg også Europas største badeland ’Tropical Island’ som er i kort køreafstand fra Berlin.

Feriebolig i Harzen

Oplev hvorfor Harzen i generationer har været et af de mest populære ferieområder i Europa. Harzen er kendt som Tysklands perle med en enestående natur.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Feriebolig i Tyskland

Hvorfor køre langt for at komme på ferie? Tyskland har meget at byde på fra dejlige badestrande ved østersøkysten, ferieboliger i spændende vin-distrikter til vandreture i bjergene i Bayern. Du ved, at  de har styr på tingende i Tyskland, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at nyde din ferie.

Sommerhuse.dk tilbyder udlejning af sommerhuse i alle de 16 tyske regioner. Hvad enten du vil leje et sommerhus ved kysten eller en hytte i bjergene, har vi det sommerhus i Tyskland, du leder efter.

Se fx vores store udvalg af sommerhuse til leje ved den tyske østersøkyst i Mecklenburg-Vorpommern regionen. Rimelige priser og lækre badestrande i kort køreafstand fra Danmark.

Storbyferie i Berlin

Vi tilbyder selvfølgelig også udlejning af feriehuse og ferielejligheder i Berlin. Berlin har det hele! Her møder du historiens vingesus fra tiden med den kolde krig, der delte byen i to. Her finder du spændende museer og kulturelle oplevelser, lækre restauranter og shopping. Her finder du grønne områder og loppemarkeder. Eller du kan tage en tur i Berlin Zoo eller opleve Berlin fra oven i fjernsynstårnet, der giver et fantastisk overblik over byen. Det hele kan nås fra det store og velfungerende transportnet af U-bahn og bussystem.

Hvis ungerne har fået en ’overdosis storby’ kan I tage en smut forbi europas største badeland, Tropical Island, som er i kort køreafstand fra Berlin. I Berlin når I ikke at se det hele på en enkelt ferie, men byen er bestemt også værd at vende tilbage til mange gange.
Se vores udvalg af feriehuse og ferielejligheder til udlejning i Berlin på Sommerhuse.dk.

Mosel ved den tysk-franske grænse

Mosel er et fantastisk ferieområde. Lej et sommerhus ved Mosel-floden og oplev den skønne moseldal. Smag de udsøgte vine fra Mosel-distriktet og slap helt af i de idylliske omgivelser. Lej en cykel eller tag på vandretur med panoramaudsigt. Tag på en sejltur på Mosel-floden og oplev de mange slotte, vingårde og bindingsværkshuse. Kan du se dig selv smage på et køligt glas hvidvin - verdens bedste Risling - med udsigt over vinmarkerne i det dejlige solskinsvejr?
Book feriehuset her på Sommerhuse.dk allerede i dag og start med at glæde dig til ferien.

Feriebolig i Harzen

Sommerhuse.dk har et stort udvalg af sommerhuse til leje i Harzen. Oplev hvorfor Harzen i generationer har været et af de mest populære ferieområder i Europa. Harzen ligger fordelt over tre tyske delstater: Niedersachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen. Harzen er Tysklands perle med en enestående natur. Det højeste punkt i Harzen er samtidig Tysklands højeste bjerg - Bloksbjerg. Oplev kulturen, se seværdighederne -  hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste - eller tag på en aktiv og forfriskende vandretur I Nationalpark Harz.