Sommerhuse i Tyrkiet

Hos Sommerhuse.dk kan du leje feriebolig i Tyrkiet. Vi har et godt udvalg af ferielejligheder og sommerhuse til udlejning i alle de populære tyrkiske ferieområder. Vi tilbyder sommerhuseudlejning i Tyrkiet med prisgaranti.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Spændende storbyferie i Istanbul

Istanbul er en rigtig spændende storby at besøge – mærke historiens vingesus mens I bevæger jer rundt i gaderne med den spændende kultur.

Sol og badeferie i Alanya

Alanya har plads til både forelskede par, børnefamilier og festglade unge. Byen kan bryste sig af dejlige strande og godt vejr, der indbyder til en daseferie ved havet.

Agæerkysten – Spændende kystbyer

Ved Agæerkysten finder du smukke sandstrande i hyggelige bugter med tyrkisblåt vand. Besøg Marmaris, Icmeler, Bodrum eller en af de andre kystbyer.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferie i Tyrkiet

Sommerhuse.dk har et bredt udvalg af ferieboliger til leje i hele Tyrkiet. Det eneste du skal beslutte dig for er, hvor du vil hen? Rejs til Tyrkiet og oplev de gæstfrie og venlige tyrkere på deres hjemmebane.

Hvad enten du er på udkig efter en solrig badeferie, vil opleve spændende fremmede kulturer eller har lyst til en aktiv ferie, kan en ferie i Tyrkiet opfylde dine ønsker. Her på Sommerhuse.dk kan du hurtigt og let online booke din ferielejlighed eller et sommerhus i Tyrkiet.

Det tyrkiske køkken byder på virkelig lækker mad. Her finder du alt fra solmodne frugter og grøntsager til friskfanget fisk, grillet kød og delikatesser som falafel, humus, kebab og mm. Du skal heller ikke sige nej tak til det lækre tyrkiske fladbrød som ofte tilberedes på en varm sten direkte på bordet i restauranten. Det er en stor madoplevelse.

Vejret er dejligt varmt i Tyrkiet året rundt – om sommeren endda særdeles varmt. Derfor er det oplagt at holde et lille hvil eller pause fra solen omkring middagstid med afkøling af aircondition. Så er man også frisk til langt efter solnedgang, hvor mange tyrkiske byer rigtig vågner op og byder på et livligt restaurations- og byliv.

Det er desuden billigt at være på ferie i Tyrkiet, for her kan du nyde godt af nogen af de laveste leveomkostninger i hele Europa. At spise på en udmærket restaurant i Tyrkiet er vel nærmest billigere end selv at tilberede en almindelig aftensmad herhjemme i Danmark.

Besøg også et af de mange spændende tyrkiske markeder og bazarer og gør en god handel på håndudskårne skakspil, sko, tøj, tasker, solbriller, urer og alt mulig andet – du kan roligt prutte om prisen, for det er skik og brug i Tyrkiet. Et udmærket forhandlingstrick på bazaren er at gå videre efter det første bud – sælgerne skal nok komme med en langt bedre pris på sin varer, hvis han fornemmer, du er på vej væk. Det er sjovt at handle i Tyrkiet og med lidt øvelse bliver man hurtigt ret god til det.

Storbyferie i Istanbul

Istanbul er en virkelig spændende storby at besøge – her kan man næsten mærke historiens vingesus, mens man bevæger sig rundt i gaderne med den spændende kultur og de mange flotte arkitektoniske bygninger. Den blå moske og bazarerne er et must. Ligesom en slentretur omkring havneområderne ved Bosporusstrædet. På Sommerhuse.dk kan du finde den perfekte lejlighed eller sommerhus tæt på Istanbul – til både den romantiske byferie eller den helt særlige familieferie.

Antalya – porten til Middelhavet

Antalya er den største by på den tyrkiske Middelhavskyst. En af de store attraktioner i Antalya er den romerske lystbådehavn, hvor fra det er nemt at tage på forskellige bådture – enten et par timer eller en hel dag.

Byen byder også på både moderne storbyliv og et stykke autentisk Tyrkiet med velbevarede osmanniske bygninger og romerske ruiner. I Antalya finder du desuden et væld af boder med souvenirs samt restauranter med tyrkiske specialiteter – efter sigende nogle af Tyrkiets bedste. Måske du også vil opleve den tyrkiske badekultur i en hamam? Find din feriebolig i eller omkring Antalya på Sommerhuse.dk.

Alanya – feriebyen med plads til alle

Alanya har plads til både forelskede par, børnefamilier og festglade unge. Byen kan bryste sig af dejlige strande og godt vejr, der indbyder til en daseferie. Her kan man sammen nyde livet og tage en dukkert i middelhavet, når solen steger for meget.

Men Alanya byder på mere end sol og strand, for byen har også en interessant historie og mange gamle bygninger. Blandt andet den gamle borg på klippetoppen over byen, Det Råde Tårn ved havnen og de spændende arkæologiske fund på Alanyas museum.
Fra havnen udgår udflugtsbådene dagligt og her ligger også restauranterne og de spændende shoppinggader, der danner udgangspunkt for et festligt natteliv, når solen går ned.

Der er i det hele taget rig mulighed for mange spændende udflugter i området – til bjergene, floderne eller til det store vandland lidt udenfor Alanya.

Agæerkysten – Spændende kystbyer

Marmaris, Icmeler, Bodrum og Kusadasi er blevet populære kystbyer blandt mange danskere – men der er også mange andre spændende kystbyer at vælge imellem. Ved Agæerkysten finder du smukke sandstrande i hyggelige bugter med tyrkisblåt vand. Vejret er varmt og solrigt, så her er nærmest garanti for en dejlig badeferie.

Ankara – Tyrkiets hovedstad

Inde midt i Tyrkiet finder du Ankara Tyrkiets hovedstad, der er grundlagt af Atatürk. Ankara er det administrative centrum i Tyrkiet og en stor universitetsby. Den er også noget mere moderne end Istanbul, men der er stadig meget at opleve og se og det er nemt at komme rundt med offentlig transport. Besøg fx nogle af byens mange og imponerende museer, Haci Bayram Moskeen, borghøjen, den gamle bydel og mange andre spændende seværdigheder.

Kappadokien - Fastlandet

Kappadokien er et gammelt vulkansk område, der er kendt for sine meget karakteristiske bjergformationer. Kappadokien byder på virkelig spændende kultur og flotte og anderledes klippelandskab – her er kirker, huse og skulpturer fx hugget ind direkte i klipperne. Den lille by Göreme ligger i centrum og er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste for Europa. Her kan du køre eller vandre i det smukke landskab til stemningsfyldte landsbyer, hvor arkitekter og designere fra Istanbul har slået sig ned i de gamle stenhuse. Eller hvad med en spændende tur i luftballon hen over det smukke landskab eller en tur ned i en af de underjordiske byer?