Sommerhuse i Tjekkiet

På Sommerhuse.dk kan du finde feriehuse og ferielejligheder til leje i Tjekkiet. Vi har et stort udvalg af sommerhuse og andre typer af ferieboliger til udlejning i Tjekkiet. Naturligvis alle med prisgaranti.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Storbyferie i Prag

Tjekkiets smukke hovedstad Prag byder på alt fra storslået historisk arkitektur, gyldne kirketårne, smukke broer og storslåede katedraler og meget mere.

Romantisk og afslappende kurophold i Tjekkiet

Tjekkiets traditioner for kursteder har fået en ny renæssance og kan bestemt anbefales. De fleste tjekkiske kursteder ligger smukt i det vestlige Tjekkiet.

Aktiv sommerhuseferie i Tjekkiet

Tjekkiet er et godt udgangspunkt for en aktiv ferie i smukke omgivelser. trekking, riverrafting, bobslæde, mountainbiking, klippeklatring og meget mere.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferie I Tjekkiet

Tjekkiet, og særligt hovedstaden Prag, er inden for de seneste år blevet en meget populær feriedestination blandt mange danskere. Og det er der ikke noget af sige til, for den smukke hovedstad byder på alt fra storslået arkitektur til kulturelle oplevelser og et pulserende natteliv. Alt sammen til rimelige priser. Sommerhuse.dk har et stort udvalg af ferielejligheder I Prag.

Men resten af det frodige land er med sine omgivende bjerge bestemt også et besøg værd. Overvej fx muligheden for en ferie i en af de mange berømte kurbade- byer, fx Karlovy Vary (Karlsbad) eller Márianské Lázne (Marienbad). Eller hvad med en aktiv ferie i de Bøhmiske bjerge, der i sommerhalvåret byder på glimrende muligheder for fx mountainbike og trekking og i vinterhalvåret byder på lige så glimrende muligheder for vintersport? Eller se de gamle slotte, gotiske kirker og tjekkisk krystalglas i den fineste kvalitet.

Uanset hvilken ferie, du ønsker, har Sommerhuse.dk et stort udvalg af attraktive sommerhuse og ferielejligheder til leje i hele Tjekkiet.

Prag

Den smukke hovedstad byder på alt fra storslået historisk arkitektur, gyldne kirketårne, smukke broer og storslåede katedraler. Byen danner de perfekte rammer for en romantisk ferie – hvem vil fx ikke gerne gå en tur på Karlsbroen med sit livs udkårne I hånden, mens gademusikanterne spiller i baggrunden og vandet bruser forbi i den smukke Moldau-flod?

Prag er dog også en god og spændende by til familie- eller kulturferien med besøg på fx det gamle kongeslot, den gamle bydel eller et besøg i det verdensberømte Laterna Magica teater. Alt sammen i bekvem gåafstand eller med brug af metroen, der fungerer upåklageligt.

Prag er desuden en pulserende storby med et godt natteliv, mange barer, klubber og restauranter. Snyd ikke dig selv for at besøge et de mange bryggerier – Tjekkiet er kendt for deres øl og er et rent slaffenland for ølentusiaster. Ferieboligen finder du på Sommerhuse.dk.

Kurbade

Tjekkiets traditioner for kursteder har fået en ny renæssance og kan bestemt anbefales. De fleste tjekkiske kursteder ligger smukt i det vestlige Tjekkiet i de vestbøhmiske skove.

Den såkaldte spa-by i det vestlige Tjekkiet, Karlovy Vary, har fx hele 13 mineralkilder, der siges alle at have helbredende virkning i behandling af blandt andet diabetes, fordøjelsessygdomme eller paradentose. Uanset om det er sandt eller ej, giver området et fantastisk udgangspunkt for en god spaferie. I nærheden af Karlovy Vary ligger en række andre kurbyer, der også er et besøg værd. Fx Janske Lazne, Konstantinovy Lazne, Frantiskovy Lazne og Marianske Lazne. Book ferieboligen til din kurbadsferie på Sommerhuse.dk.

Aktiv ferie

Tjekkiet er et fladt, men frodigt land omgivet af de smukke Bøhmiske bjerge. Landet gennemskæres af bl.a. floderne Elben og Moldau og byder på varme somre og kolde vintre. Landets klima og geografi giver det perfekte udgangspunkt for en god aktiv ferie i smukke omgivelser – både sommer og vinter.

Besøg fx Krkonose-bjergene med den ene storslåede udsigt efter den anden. Blandt andet ved det 1.605 meter høje bjerg Snezka som højdepunktet. Her er alt fra stejle klippelandskaber til nydelige kirker og landsbyer, grønne blomsterenge og billig og god øl.  Området er perfekt til at udfordre hele familien og byder på forskellige aktive discipliner som trekking, riverrafting, ropepark, bobslæde, mountainbiking, klippeklatring, bueskydning, paragliding eller downhill scooter kørsel og meget mere. Det er desuden et glimrende skiområde om vinteren.

Og så må du endelig ikke snyde dig selv for at afslutte en aktiv dag med et besøg på et af de utallige bryggerier, fx på Trutnov-bryggeriet. Tjekkerne er nemlig en stordrikkende ølnation med stolte traditioner. En stor 60 centiliters øl koster højst ti kroner. Et sandt slaraffenland for øl-entusiaster.