Sommerhuse i Sverige

Vi tilbyder sommerhusudlejning i alle de kendte svenske ferieområder, blandt andet i Skåne og Småland og nær Stockholm. Vi udlejer både luksus sommerhuse med pool samt klassiske svenske hytter ude I den store svenske natur.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Sommerhus i Småland

Kun 250 km fra København og du er i Växjö som er hovedbyen i Småland. Lej et sommerhus eller en ødegård og oplev de grønne skove og krystalblå søer.

Storbyferie i Stockholm

Book et feriehus i nærheden af Stockholm og oplev Sveriges hovedstad med et vælg af shopping, restauranter og kulturoplevelser.

Sommerhus i Halland

Oplev Sveriges vestkyst. Halland er sol, badestrande, smukke skove, floder og dejlige badesøer. Man siger i Sverige at Halland er en stor badestrand.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Sommerhuse og hytter til leje i Sverige

Sommerhuse.dk har et stort udvalg af sommerhuse til leje i dejlige Sverige. Vi tilbyder sommerhusudlejning i alle de kendte ferieområder, blandt andet i Skåne og Småland samt i og omkring Stockholm. Vi udlejer både luksussommerhuse med pool samt klassiske svenske hytter i den store svenske natur. På Sommerhuse.dk sommerhusudlejning finder du let det perfekte feriehus i Sverige.

Roen, søerne, naturen, kulturen, lystfiskeri eller vandreture er bare nogle af de ting, du kan opleve på en ferie i Sverige. Sverige har meget at byde på næsten uanset, hvad du har lyst til at lave i din ferie.

Børn og barnlige sjæle vil helt sikkert sætte pris på, at turen går forbi forlystelsesparken ’Astrid Lindgrens Verden’ i det østlige småland. Her kan I møde Pippi Langstrømpe, Brødrende Løvehjerte, Emil, Ronja Røverdatter og alle de andre.

Oplev også den storslåede og uberørte svenske natur på en vandretur i de store svenske skove og fjelde. En kano eller kajaktur er også en god og aktiv måde at opleve den skønne svenske natur på. Der er både sundt og sjovt - og slet ikke spor svært.

Både sommer og vinter tilbyde Sommerhuse.dk sommerhusudlejning i Sverige. Om vinteren er der mange fine skisportsområder til både langrend og slalom. Faktisk finder du i Sverige nogen af de bedste skisportsområder i Europa. Vil du have en hytte tæt på et populært skisportssted, er det en god ide at booke i god tid, da der er rift om de bedste skihytter og feriehuse. Sommerhuse.dk kan levere rammerne til din næste dejlige ferie I Sverige – oplevelserne og minderne skaber du selv.

Sommerhus I Småland

Kun 250 km fra København og du er i Växjö, som er hovedbyen i Småland. Lej et sommerhus eller en ødegård og oplev de grønne skove, krystalblå søer og røde træhuse. Besøg Astrid Lindgreens Verden i Vimmerby eller slap af ved en skovsø eller i skærgården. Fx ved Oskarshamn, som også byder på spændende fæstningsværker fra 1600-tallet. Find feriebolig i Småland på Sommerhuse.dk

Storbyferie i Stockholm

Lej et feriehus i nærheden af Stockholm og oplev Sveriges hovedstad med et vælg af shopping, restauranter og kulturoplevelser. Måske Skandinaviens hovedstad i evig konkurrence med København. Når i skal lidt ned i gear kan i besøge Stockholms grønne ø, Djurgården, med skærgården og landliv i verdens ældste friluftsmuseum, Skansen.

Badeferie i Halland

Oplev Sveriges vestkyst. Halland er sol, badestrande, smukke skove, floder og dejlige badesøer. I Sverige siger man, at Halland er en stor badestrand, kun afbrudt af byerne langs kysten. Her findes nogle af Sveriges mest berømte strande som Tylösand, Skrea, Mellbystrand og Apelviken. Halland er også en populær helseregion med kendte spa- og wellnessfaciliteter.

Men også områderne lidt længere inde i landet er et besøg værd. Her finder du store frodige skove, vildmark, hyggelige landsbyer, magiske søer og åer, der indbyder til laksefiskeri eller aktiv ferie i kano. Trænger du til en pause fra vand- og naturlivet, er der ikke langt til fx Göteborg med et rigt butiksliv og mange seværdigheder. Ferieboligen finder du selvfølgelig på Sommerhuse.dk.