Sommerhuse i Spanien

Vi tilbyder et stort udvalg af feriehuse i Spanien – lej et af vores feriehuse til din næste ferie i sydens sol. De fleste feriehuse har egen pool, men vi udlejer også, bylejligheder, landejendomme og bungalover.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Ferielejlighed i Costa del Sol – Solkysten

Lej et feriehus i Spanien – Costa Del Sol. Andalusien den sydlige del af Spanien byder udover sol på naturoplevelser, berømte byer, ørken landskab, kultur og kulinariske oplevelser.

Oplev De kanariske øer

Når vejret bliver trist og gråt herjemme er der stadig sommervejr på De canariske øer – lej en ferielejlighed eller et feriehus på De canariske øer og tag en tur ned i varmen.

Barcelona – storbyferie ved vandet

Kombiner en badeferie med storbyferiens muligheder. Fra fodbold til kultur, Gaudi og spændende shopping og natteliv. Barcelona har det hele.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferielejlighed eller sommerhus i Spanien?

Lej et sommerhus eller en ferielejlighed i Spanien. Spanien har mange spændende områder, der bestemt er værd at besøge – skal der være rigtig varmt er Andalusien og den spanske solkyst, Costa del Sol, et oplagt valg. 

Sommerhuse.dk tilbyder et stort udvalg af sommerhuse I Spanien. Lej et af vores feriehus til din næste ferie under sydens sol. De fleste af vores feriehuse er naturligvis med egen pool – det er et sikkert hit hos både børn og voksne at kunne springe I en pool og blive kølet af I sommervarmen. Men vi udlejer også bylejligheder, landejendomme og bungalows.

Du kan let søge og finde det perfekte sommerhuse for dig og din familie her på Sommerhuse.dk – kryds af I søgningen, om huset skal have pool, vaskemaskine, god udsigt, Internet eller måske kabel TV.

Der er mange spændende destinationer at vælge imellem I Spanien: Langs solkysten, Costa del Sol i ferieparadiset Andalusien, Catalonien og Barcelona. Eller hvad med Alicanteprovinsen med den over 200 kilometer lange hvide kyst, Costa Blanca?

Sommerhuse.dk tilbyder også sommerhuse på Mallorca og De Kanariske Øer. Vi har somerhuse på bade Fuerte Ventura, Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria og La Palma.

Kører I selv sydpå, er det oplagt at holde lidt storbyferie på vejen derned med et smuttur forbi Barcalona eller Madrid. Men måske er det ligefrem billigere at flyve derned og leje en bil – specielt hvis I medregner afskrivning på jeres egen bil og vejtold i både Frankrig og Spanien? Det er nemlig relativt billigt at leje biler i Spanien – dog er det en god idé at leje dem på forhånd – så står de klar til jer i lufthavnen.

Flybilletter til Spanien kan købes til rimelige priser hos fx Ryanair.com, Norwegian.com eller via pris-robotsiden Momondo.com. Det er også en mulighed at flyve fra Hamborg lufthavn, se for eksempel Airport.de

En alternativ måde at komme sydpå er også at køre til Hamborg og så trille bilen ombord på et vogntog – så kan familien hygge sig i toget, mens I triller sydover. At få bilen med en togvogn er desværre en lidt dyr rejseform.

Find og book sommerhuset i Spanien i dag. De bedste feriehuse bliver altid udlejet først, så hvorfor ikke reservere et feriehus allerede i dag?

Costa del Sol – Solkysten

Costa Del Sol betyder solkysten, så her er du sikker på en rigtig solferie. Costa Sol er en del af området Andalusien, der er det sydligste i Spanien. Her får du både sol og strand, naturoplevelser, mulighed for at besøge spændende kulturelle byer som Granada og Sevilla, ørkenlandskab og spændende kulinariske oplevelser. Eller du kan tage på en dagstur til Gibraltar og se aber og måske får et glimt af Afrika i horisonten. Lej et sommerhus det sydlige Spanien.- og du er sikker på en god solferie.

De kanariske øer

Når vejret bliver trist og gråt herhjemme, er der stadig sommervejr på De canariske øer – lej en ferielejlighed eller et feriehus på De canariske øer og tag en tur ned i varmen.

Barcelona – storbyferie ved vandet

Strandende ved Barcelona er virkelig gode, så her er mulighed for at kombinere en badeferie med storbyferiens muligheder. Fra fodbold til kultur, Gaudis arkitektoniske mesterværk La Sagrada Familia og spændende shopping og natteliv. Barcelona har det hele. Find ferielejligheden på Sommerhuse.dk.