Sommerhuse i Slovakiet

Vi tilbyder udlejning af sommerhuse og ferielejligheder i Slovakiet. Hvad enten I vil leje et sommerhus eller ferielejlighed har vi den rette feriebolig til leje i Slovakiet til jer. Naturligvis med prisgaranti.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Romantisk storbyferie i Bratislava
Slovakiets hovedstad Bratislave byder blandt andet på caféer, ølkældre, wienercaféer og restauranter med god mad og service. Det er tilmed meget billigt.

Slovakiet byder på Natur, skisport og kurophold

Skisportsområdet Jasná er et fremragende alpint skiområde. Her finder i også en kæmpe Aquapark. Centraleuropas største Aquapark Tatralandia.

Kulturelle oplevelser i Slovakiet

Slovinien har en rig og spændende historie og kulturarv. Besøg de for eksempel de gamle minebyer Kremnica og Banska Stiavnica.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferie i Slovakiet

For mange danske turister er Slovakiet stadig et ganske ukendt rejsemål. Men landet er et mangfoldigt land, der gemmer på fantastiske oplevelser for hele familien. Her er enestående naturområder, bjerge, grotter, krystalklare søer og en spændende historie og kulturarv.

Karpaterne udgør den største bjergkæde, mens den mest berømte bjergkæde er Tatrabjergene, der grænser op mod Polen. Her er landskabet meget alpeagtigt og her findes også Slovakiets højeste punkt på 2700 meter over havet. Området danner udgangspunkt for fremragende outdoor living aktiviteter. Sommerhuse.dk har et stort udvalg af attraktive ferieboliger i hele Slovakiet.

Bratislava – stemning og romantik

En storbyferie i Bratislava er en rejseoplevelse fyldt med stemning og en oplevelse af at være midt i historien – til et prisniveau som indbyder til flere besøg. Det 1.000 år gamle borgkompleks, der tårner sig over den gamle bys hyggelige gader og den smukke Donau-flod skaber en eventyrlig ramme om byen.

Bratislava byder også på et rigt café-liv, hyggelige ølkælder, klassiske wienercaféer og restauranter med god mad og service. Sommerhuse.dk har et rigt udvalg af ferieboliger, der fx danner rammen om en romantisk ferie med den eneste ene eller en spændende kulturferie i Bratislava.

Natur, skisport eller kurophold

På et forholdsvist lille areal finder du i Slovakiet mange enestående naturområder: bjerge, lavland, kløfter, søer, skove og græsmarker. Men du finder også mere end 400 grotter, som kan besøges overalt i landet. Blandt andet to sjældne isgrotter. Slovakiet byder også på utallige helse- og mineralkilder med der tilhørende kur- og spasteder og en lang tradition for naturmedicin.

Slovakiet byder også på flere skønne skiområder med kilometervis af pister for alle. Fx skisportsområdet Jasná med et fremragende alpint skiområde. Trænger du eller ungerne til at holde en pause fra skiene ligger Centraleuropas største Aquapark Tatralandia også lige i området. Om sommeren byder det alpelignende område på aktiviteter som vandring, klatring, cykling, fiskeri, grotter, kajak mm. Book din feriebolig på Sommerhuse.dk.

Kulturarv, kulturskatte og folkekunst

Ud over den smukke natur er Slovakiet et land med en rig og spændende historie og kulturarv. Besøg fx de gamle minebyer Kremnica og Banska Stiavnica, eller Zips regionens hovedstad Levoca med de mere end 100 borgruiner på bjerge og klipper. Flere af de små middelalderlige byer, eller landsbyer står i dag på UNESCOs liste for verdenskulturarv.

Oplev også landets kulturskat og ægte, fantasifulde folkearkitektur og folkekunst. Fx de skønne træhuse pyntet med hvide mønstre og trækirker specielt i den østlige Slovakiet. Find en feriebolig, der passer til din ferie på Sommerhuse.dk.