Feriebolig i Portugal

Vi udlejer ferielejligheder og sommerhuse i hele Portugal. Besøg Portugals frodige nordkyst, eller nyd en dejlig solferie ved den sydlige Algarvekyst. På Sommerhuse.dk finder du mange ferieboliger til udlejning ved dejlige badestrande med udsigt over Atlanterhavet.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Sommerhusudlejning ved Algarve

Her finder du dejlige store sandstrande og masser af solskinsdage. Skal det være solskindsferie ved vandet er Algarvekysten en sikker vinder.

Lissabon - Storbyferie og badeferie

Her er dejlige badestrande og du kan opleve hovedstaden Lissabon og alle de spændende ting byen har at byde på fra dejlig mad, shopping, fodbold mm.

Feriehuse ved Costa Verde

I det frodige nordlige Portugal finder du den grønne kyst – vi udlejer sommerhuse og ferielejligheder ved Costa Verde som betyder den grønne kyst.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Sommerferie i Portugal?

Sommerhuse.dk udlejer ferielejligheder og sommerhuse i hele Portugal. Besøg Portugals frodige nordkyst eller nyd en dejlig solferie ved den sydlige Algarvekyst. På sommerhuse.dk finder du mange ferieboliger til udlejning ved dejlige badestrande med udsigt over Atlanterhavet. Tag til Portugal og nyd udsigten fra Europas syd-vestligste punkt.

Book sommerhuset i Portugal allerede i dag og glæd dig til en dejlig solferie ved Algarvekysten. Besøg også hovedstaden Lissabon, smag på den lokal portvin, oplev en appelsinplantage eller slap helt af i et dejligt poolhus i Portugal. 

Kører du selv til Portugal, kan du se frem til en kørertur på mindst 3032 km. Mange overvejer derfor, om de kan finde billige flybilletter til Portugal. Blandt andet har Norwegean billige flybilletter direkte fra Kastrup til Lissabon og Algarvekysten. Du kan også prøve at søge efter billige flybilletter til Portugal på Momondo.com eller det portugisiske selskab TAP-Air, som flyder dagligt til Lissabon fra København. En del danskere vælger også at flyve fra Hamborg lufthavn, da udvalget og priserne herfra nogen gange er attraktive.

Sommerhusudlejning i Algarve

Skal det være solskinsferie ved vandet, er Algarvekysten en sikker vinder. Her finder du dejlige store sandstrande og masser af solskinsdage. Sommerhuse.dk har et stort udvalg af feriehuse langs algarvekysten. Du skal bare vælge blandt de mange hyggelige feriebyer.

Storbyferie ved Lissabons kyst

Lej et af vores sommerhuse eller ferieboliger i en af de hyggelige mindre kystbyer i nærheden af Lissabon. Her er både dejlige badestrande samtidig med, at du kan opleve hovedstaden Lissabon og alle de spændende ting, byen har at byde på; dejlig mad, shopping, fodbold, tyrefægtning kultur og historie. Lissabon er måske én af de mest oversete storbyer – her mødes gammelt og nyt alt imens den smukke beliggenhed ud til vandet og den blå himmel er enestående. Byen og hele området omkring den egner sig både til en romantisk weekend og oplevelser for hele familien.

Feriehuse ved Costa Verde

I det frodige nordlige Portugal finder du den grønne kyst –  Costa Verde. Sommerhuse.dk udlejer sommerhuse og ferielejligheder langs hele Costa Verde. Oplev det nordlige Portugal og Atlanterhavet. Besøg og oplev Porto, Portugals næststørste by, og besøg en af de mange vingårde i området, hvor du kan købe fremragende portvine og tage med hjem til minde om en skøn ferie.