Sommerhuse i Østrig

På Sommerhuse.dk kan du finde hytter, feriehuse og ferielejligheder til leje i Østrig. Vi har et stort udvalg af hytter, sommerhuse og andre typer af ferieboliger til udlejning i Østrig.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

SalzburgerLand - Hytter udlejes til skiferien i Østrig

Den østrigske region SalzburgerLand er manges favoritdestination når turen går til Alperne. Her finder I fantastisk skisportsområder med et væld af pister.

Sommer i Tyrol - eller måske vinterferie i Tyrol?

Tyrol byder på en fantastisk natur med høje bjerge, dybe dale, grønne bjergenge, krystalklare bjergsøer og snævre pas. En dejlig ferie i Østrig - sommer som vinter.

Storbyferie går til Østrigs hovedstad Wien

Østrigs hovedstad Wien er en relativt lille by, men den har en verdensmetropols historie og det mærkes med det samme. Familieferie eller romantisk getaway?


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferie i Østrig

Alpelandet Østrig er for mange lig med skiferie på smukke hvide bjergtinder så langt øjet rækker måske efterfulgt af en omgang munter afterski. Men Østrig byder på langt mere end ferie på ski. Hvad med en enestående vandretur i alperne om sommeren eller en fredelig sejltur på Donau? Eller hvad med en kultur- og musikrejse til Wien, hvor du fx kan opleve Salzburg Festspillene, de store koncerter og operaen?

Østrig byder på unikke naturoplevelser, kultur og Gemütlichkeit i rigelige mængder uanset, hvilket område du vælger at besøge. Sommerhuse.dk byder på attraktive feriebolger i hele Østrig, der kan danne rammerne om din perfekte ferie. Book ferieboligen allerede nu.

Stemningsfulde Wien

Wien føles lidt som en romantisk film. Byen er relativt lille, men den har en verdensmetropols historie og det mærkes med det samme. Her kan du tage til nytårsbal på det legendariske Hofburg i Wien og valse ind i det nye år til tonerne af Strauss eller Mozart. Eller du kan smage dit livs bedste Sachertorte omgivet af historiens vingesus og smukke bygninger og paladser ved Donaufloden eller på Bethovens stamcafé. Eller du kan gå på et af de mange markeder eller museer med både klassisk eller eksperimental kunst. I Wien forenes fortid og nutid og det giver en helt særlig stemning.

Sommerhuse.dk tilbyder et udsøgt udvalg af ferielejligheder i og omkring Wien, der kan skabe rammen om den perfekte ferie for dig og dine.

Sommer – eller vinter – i Tyrol

Tyrol er, helt forståeligt, danskernes foretrukne område i Østrig. Her finder du en fantastisk natur med høje bjerge, dybe dale, grønne bjergenge, krystalklare bjergsøer og snævre pas, der danner udgangspunkt for smukke og aktive oplevelser i naturen, fx til fods på vandretur, klatretur eller mountainbike-hikes med hele familien.
Uanset om du foretrækker wellness eller vandreture, stejle bjerge eller gode vine, afslappede dage eller spændende udflugter, så har Tyrol noget for enhver smag. Besøg fx sølvminen i Schwaz eller det Gyldne Tag og slottet Ambras i Innsbruck. Eller tag en tur op i mere end 2.500 meters højde med Stubaitalbanen eller Zillertalbanen og få en helt uforglemmelig oplevelse med udsigter over den fantastiske natur.

Om vinteren byder Tyrol på glimrende skiområder og sågår mulighed for at køre med hundeslæde..

På ski i de østrigske alper

Den østrigske region SalzburgerLand indtager førstepladsen på listen over danskernes foretrukne udflugtsmål i Alperne med 507.560 årlige overnatninger. Og det er der ikke noget at sige til. For alperne byder på et fantastisk skisportsområder med et væld af pister for enhver smag og sværhedsgrad, høj alpesol, svimlende smukke panoramaudsigter og charmerende byer, der om aftenen danner den perfekte kulisse for en munter omgang afterski med varm glüwein og jägertee. Find ferieboligen til din skitur på Sommerhuse.dk.