Sommerhuse i Norge

Vi udlejer hytter, ferielejligheder og sommerhuse i Norge. Oplev vores dejlige naboland og gæstfrie broderfolk. Norge byder på fantastisk skiområder om vinteren, storslået natur og lyse nætter om sommeren.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Sydnorge - Sørlandet

Nyd ferien i et feriehus i smukke sydnorge, hvor de de hyggelige byer ligger som perler på en snor. Sydnorge byder om sommeren på dejlige badestrande.

Oslofjorden

Sommerhuse.dk har et bredt udvalg af norske sommerhuse og hytter i området ved Oslofjorden. Oplev storbyen Oslo og den dejlige bugt.

Ferie på fjeldet - Skiferie eller trekking ?

Tag på vandretur i de smukke norske bjerge – en sund og aktiv ferie med masser af frisk luft. Om vinteren er der gode skisportsområder.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Sommerhuse og hytter i Norge

Sommerhuse.dk udlejer naturligvis også hytter og sommerhuse i Norge. Oplev vores dejlige naboland og gæstfrie broderfolk. Norge byder på fantastisk skiområder om vinteren og storslået natur og lyse nætter om sommeren. Tager du til Norge er der bestemt mulighed for en aktiv og sund ferie for hele familien i Norge – hvad med en frisk vandretur i fjeldet? Oplev også den hyggelige ”lille storby” Oslo med liv og shoppingmuligheder eller en af de 21 nationalparker med den enestående natur, fjelde og fjorde.

I Norge er der også gode muligheder for at komme på en dejlig fisketur. Overvej også at tage cyklen med og udforsk lokalområdet på den tohjulede. Skal det være lidt vildere er der også mulighed for en vild raftingtur i Norge. Sommerhuse.dk udlejer hytter og ferieboliger i hele Norge så du skal bare bestemme, hvor du vil hen.

Sydnorge - Sørlandet

Kort afstand fra Danmark og dejlige strande. Sørlandet – nyd ferien i den smukke Sydnorge. Om sommeren byder Sydnorge på dejlige badestrande og nærmest sydlandsk sommerstemning. Langs kysten ligger de hyggelige byer som perler på en snor, hvor du fx  kan nyde et lækker måltid mad tilberedt af friskfanget fisk og skalddyr mens du kigger ud over havet og lader feriestemningen brede sig. Find hytten eller sommerhuset på Sommerhuse.dk.

Oslofjorden

I den lange smukke Oslofjord ligger den norske hovestad Oslo. Oslo er en lille, kompakt by med korte afstande til alt. Her kan du blandt andet opleve den fabelagtige fjordudsigt, et hyggeligt besøg i Gamlebyen, der bærer vidnesbyrd om middelalderens Oslo og selvfølgelig havnefrontens nye kronjuvel, Oslos Opera.

Besøg også Vigelandsparken med de sanselige skulpturer eller den dramatisk anlagte Akershus fæstning. Der er også rig mulighed for en skøn shoppingdag i de velvoksne stormagasiner på Karl Johan gaden. Måske afsluttet med et besøg i en af de små jazzklubber eller hippe barer? Sommerhuse.dk har et bredt udvalg af ferielejligheder, sommerhuse og hytter i området ved Oslofjorden.

Fisketur eller aktiv ferie i fjeldet

Hvad med en sund og aktiv ferie med masser af frisk luft? Du skal ikke køre ret langt op i Norge, før end du kommer til de gode og populære skisportsområder. Om vinteren er de selvfølgelig oplagte til en skiferie, mens de om sommeren kan danne rammen om fantastiske vandreturer i den smukke natur. Også de mange fjorde og fjelde langs Norges vestkyst er usandsynligt smukke områder, der er oplagte til aktiv ferie og vandreture. Ferieboligen finder du nemt på Sommerhuse.dk.

Norge er også en populær destination for lystfiskere. Vi udlejer naturligvis også hytter i Norge som er specielt velegnede for lystfiskere, idet de har renseplads og fryser, så du hurtigt kan få frosset fangsten ned.