Sommerhuse i Italien

Vi har et stort udvalg af sommerhuse til udlejning i Italien. Med 8500 kilometer kystlinje er der god mulighed for at finde et feriehus med havudsigt – det eneste du skal beslutte er hvor du vil hen i Italien.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Ferie ved Adriaterhavet

Den nordlige Adriaterhavskyst øst for Venedig og vest for Trieste byder på et herligt solrigt klima og brede, meget børnevenlige sandstrande.

Toscana

Maden, vinmarkerne, havet, kulturen – Toscana har det hele. Se vores store udvalg af sommerhuse og ferielejligheder til udlejning i Toscana.

Ferie tæt på Gardasøen

Nyd de dejlige sand og sten-strande ved søens bred eller gå på opdagelse i omgivelserne. Der er mulighed for vandsport aktiviteter, såsom at leje vandcykler, både mv.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Sommerhus i Italien

Sommerhuse.dk har et stort udvalg af sommerhuse til udlejning i Italien. Med 8500 kilometer kystline er der god mulighed for at finde et feriehus med havudsigt – det eneste du skal beslutte er, hvor du vil hen, for der er mange skønne muligheder.

Vi har ferielejligheder og sommerhuse til udlejning i alle de populære italienske regioner: Toscana,  Adriaterhavskysten, Norditalien, Syditalien, Sicilien, Sardinien og mange andre italienske ferieområder.
Er du på udkig efter de perfekte rammer for en romantisk kærestetur til Rom eller til en solskinsferie for familien med en god kombination af idylliske landsbyer, azurblåt hav, børnevenlige sandstrande og kulinariske oplevelser, så se det store udvalg af ferieboliger på Sommerhuse.dk. Her kan du finde netop det, du ønsker dig.

Pizza smager bare bedre i Italien, for slet ikke at tale om kaffen og den hjemmelavede is. Prøv fx en pasta vongole i strandkanten eller noget helt andet – det italienske køkken er alene grund nok til at besøge Italien. Derudover er der jo den italienske vin, der er et helt kapitel for sig – besøg for eksempel vindistriktet Barolo eller et af de mange andre spændende vinområder som Brunello eller Montepulciano.

Strandferie ved Adriaterhavet

Den nordlige Adriaterhavskyst øst for Venedig og vest for Trieste er i dag et af Italiens mest eftertragtede strandområder. Det har gennem mange årtier været et yderst eftertragtet rejsemål for danske børnefamilier. Med et herligt solrigt klima og brede, meget børnevenlige badestrande er det let at se hvorfor. Find ferieboligen, der passer til din familie på Sommerhuse.dk.

Toscana

Maden, vinmarkerne, havet, kulturen – Toscana har det hele. Se vores store udvalg af sommerhuse og ferielejligheder til udlejning i Toscana. Det er i Toscana hele Europa holder ferie – når du først har prøvet det, kommer du tilbage igen og igen.

Gardasøen

Nyd de dejlige strande ved søens bred eller gå på opdagelse i området. Gardasøen er Italiens største sø, den er 52 km lang, så her er også mulighed for diverse vandsport, såsom at leje en windsurfer, sejlbåd eller måske en lidt mindre ambitiøs pedalbåd. Rundt om søen finder du en lang række charmerende byer med mulighed for både shopping, en espresso i solen eller en slentretur i de stemningsfyldte gader.