Sommerhuse i Holland

På Sommerhuse.dk kan du finde feriehuse og ferielejligheder til leje i Holland. Vi har et stort udvalg af sommerhuse og andre typer af ferieboliger til udlejning i Holland. Naturligvis med prisgaranti.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Storbyferie i Amsterdam

Lej cykler og opklev Amsterdam på en spændende og aktiv måde. Her er et enormt vandland til ungerne, kulturelle oplevelser og spændende seværdigheder.

Zeeland - Sommerhusferie ved Hollands kyst

Holland har et skønt og mildt klima, der byder på mange solskinstimer og bademuligheder. Området Zeeland byder på lækre sandstrande og 650 km kyststrækning.

Oplev Holland på cykel - aktiv ferie

Tag cyklerne med på ferien til Holland. Hollands flade landskab og et kæmpe netværk af cykelstier på mere end 30.000 km gør landet oplagt til cykelture.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferie i Holland

Holland er blandt andet berømt for at være et meget fladt land, for sine møller, sine kanaler og sine endeløse tulipanmarker. Men Holland byder også på imponerende badestrande og et helt unikt vadehavsområde. Du finder også små charmerende byer med smukke kanaler og storbyer med en lang række historiske pladser, oplevelser og museer. Fx Van Goghs museum, Rembrandts hus og Anne Franks Museum.

I Holland kan du desuden finde forlystelser og oplevelser af enhver art. Besøg fx zoologiske haver som Blijdorp, GaiaPark, Dolfinarium, Safariparken Beekse Bergen og Apenheul. Eller tag familien med i en af de skønne forlystelsesparker som Madurodam, Neeltje Jans, Duinrell og verdensberømte Efteling. Der er også masser af muligheder for vandsport, livlige markeder og naturligvis Red Light District og Amsterdams coffeeshops.

Tager du bil eller tog til Holland, er det en god idé at tage cyklen med. Hollænderne er om muligt et endnu mere cyklende folkefærd end danskerne. Over alt finder du gode, afmærkede cykelruter og stier, der fører igennem skønne bydele eller naturområder.

En ferie i Holland kan varmt anbefales for både børnefamilien, for den kulturinteresserede eller for par, der ønsker den perfekte romantiske weekendtur.

Amsterdam – kanaler og stemning

Amsterdams smukke bygninger og brostensbelagte gader fra det 17. århundrede, kanalerne og de åbne pladser skaber et miljø, som er helt enestående. Her ligger blomsterudsmykkede husbåde, caféer og moderne gallerier side om side og forener den historiske atmosfære og mentaliteten af en moderne metropol.

Byen byder også på verdens højeste tæthed af museer. Fx Van Gogh Museum, Anne Frank Hus, Hermitage Amsterdam, Amsterdam Museum, Jødisk Historisk Museum, Rembrandts hus og Rijksmuseum.

Tag på kanalrundfart i Amsterdam og opdag det historiske kanaldistrikt, der i 2011 kom på UNESCOs verdensarvliste. Eller prøv en sightseeingtur i Amsterdam med sporvognene Tram linje 2, der kører forbi byens fremtrædende attraktioner. Eller spring ligesom resten af Amsterdam på cyklen og oplev byen på egen hånd. Hos Sommerhuse.dk finder du et stort og varieret udvalg af ferieboliger i Amsterdam og omegn – til den romantiske get away eller familieturen.

Møllerne ved Kinderdijk og de smukke blomstermarker

De 19 postkortsmukke vindmøller i Kinderdijk er i dag symbolet på det hollandske vandsystem og et must for turister i Holland. De blev bygget ca. 1740 som en del af et vandsystem, som skulle forhindre oversvømmelser. I 1997 kom de på UNESCOs Verdensarvsliste.

De farverige blomstermarker er også et smukt og typisk syn i Holland om foråret. Fra marts til maj finder du her et sandt farveorgie krokus, påske- og pinseliljer, tulipaner og hyacinter. Nogle af de mest kendte blomstermarker ligger langs Nordsøkysten mellem Leiden og den Helder. Men også markerne ved Enkhuizen og Flevoland er anbefalelsesværdige. På turistbureauerne kan du finde forslag til vandr-, cykel- og bilruter i blomsterregionerne.

Blomsterparken Keukenhof er desuden en særlig oplevelse for enhver, der er en smule blomsterinteresseret. De imponerende blomsterudstillinger i parken er en fryd for øjet. Hos Sommerhuse.dk finder du nemt ferieboligen, der kan danne rammen om en ferie i Holland.

Holland på cykel

Hollands flade landskab og et kæmpe netværk af cykelstier på mere end 30.000 km gør landet oplagt til cykelture. Holland er i det hele taget en nation af cyklister og cyklen er det perfekte transportmiddel – både i byerne og på landet. Har du ikke din egen cykel med, kan du leje en cykel næsten over alt i Holland.

Er du til de lange distancer, er Zuidersø cykelruten fx en af de skønneste i Holland. En cykeltur ved den hollandske kystrute langs smukke strande og klitter og vadehavsøerne er også en oplagt mulighed.

Ferie ved den hollandske kyst

Holland har et skønt og mildt klima, der byder på mange solskinstimer og bademuligheder. Tag fx til området Zeeland, der med 650 km kyststrækning er et sandt strandparadis. Her finder du dejlige badestrande, flest soltimer i Holland samt hyggelige og populære badebyer med oplevelser for enhver badegæst.

Langs hele Hollands kyst er der gode vandre- og cykelstier. Her finder du brede hvide strande, høje klitter og skovområder og masser af hyggelige bade- og fiskerbyer.

Men også vadehavsområdet i det nordlige Holland er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for. Området er på UNESCOs liste for verdenskulturarv og her findes mindst 10.000 forskellige plante- og dyrearter. I vadehavet ligger de fem Frisiske Øer med kilometervis af fantastiske sandstrande, vandreruter og cykelstier – foruden hyggelige miljøer med caféer og aktiviteter for hele familien. Her kan du blandt andet deltage i fugleture, surfing, sejlads, vandski og svømning. Men også guidede ”muddervandringsture”.

Sommerhuse.dk har en lang række attraktive ferieboliger langs hele den Hollandske kyst – find boligen, der passer til dig og din ferie.

Kunst, kultur og forlystelser i hele Holland

Af andre byer i Holland kan fx anbefales Rotterdam, der er hjemstavn for en af de største havne i Europa. Byen er også kendt som Hollands centrum for moderne kunst, design og mode. Besøg fx museerne Kunsthal og Boijmans van Beuningen. I både byerne Haag, Utricht og Maastricht venter også en masse vidunderlig arkitektur og museer. Her finder du fx det fantastiske Gemeentemuseum og det kongelige billedgalleri Mauritshuis samt et væld af andre museer og kunstgallerier.

Har du børnene med, er I måske mere til forlystelser. Besøg fx forlystelsesparken Beekse  Bergen med et mere end 400 hektar stort område med forlystelsepark, safaripark og zoologisk have. Her er noget for hele familien.

For de lidt ældre børn kan De Efteling forlystelsespark også anbefales. De Efteling parken er en af de største og mest berømte forlystelsesparker i Europa.
Walibi forlystelsespark er også en absolut favorit blandt større børn og teenagere, der godt kan lide at få adrenalin i kroppen.

Besøg også det fascinerende akvarium Sea Life Scheveningen med mulighed for at opleve havdyr i meget naturlignende omgivelser. Her er alt fra hajer og søheste til rokker. Find din feriebolig i Holland på Sommerhuse.dk.