Sommerhus i Grækenland

Ferielejligheder og feriehuse i Grækenland til leje. Hos Sommerhuse.dk tilbyder vi også sommerhuseudlejning i Grækenland, vi har et stort udvalg af sommerhuse i alle de populære ferie områder i Grækenland.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Kreta - Favorit destinationen i Grækenland

Kreta byder på sol og sommer, Slap af ved stranden, poolen eller tag på en shoppingtur. Prøv dig selv af med en udfordrende og smuk vandretur i Samaria kløften.

Græsk storbyferie = Athen

Oplev historiens vingesus - det moderne samfund og demokratis vugge blev grundlagt i bystaten Athen. Oplev for eksemple Akropolisklippen med Parthenontemplet.

Santorini - Grækenlands smukkeste ø?

På Santorini har berømtheder som Angelina Jolie og Bratt Pitt sommerhus - fordi det er et enestående sted. Oplev de smukke huse på klipperne med fantastisk havudsigt.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferie i Grækenland

Sommerhuse.dk har et stort udvalg af ferielejligheder og sommerhuse til leje over hele Grækenland. Lej et sommerhus i Grækenland og oplev de dejlige strande, den spændende kultur og den græske gæstfrihed – hvad enten du besøger fastlandet eller det græske øhav.

Vi tilbyder prisgaranti på alle vores ferieboliger. Hvad enten i er på udkig efter sommerhuse eller ferielejligheder til leje i Grækenland garantere vi at i ikke finder en bedre pris end her på Sommerhuse.dk.

Grækenland betragtes af mange som den vestlige civilisationens vugge – specielt på fastlandet er der mange spændende kulturelle og historiske oplevelser i vente. Vejret i Grækenland er også virkelig dejligt, så det er let at se, hvorfor Grækenland er en populær destination, når der skal holdes ferie.

Grækenland har cirka 6000 øer; de fleste af dem er dog ubeboede. Alle disse øer har tilsammen omkring 8000 km kyststrækning, så der er nok destinationer at vælge imellem. Øerne byder på dejlige sandstrande – nogle med sort vulkansk sand. Her er rig mulighed for dejlige dage ved strandene, vandsport og ægte græsk gæstfrihed og afslapning.

Det græske køkken kan klart anbefales; uanset om du vælger en simpel græsk salat med et stort stykke feta på toppen, friskfangede og veltilberedte fiskeretter eller nationalretten Musaka. Nyd maden med et glas iskold retzina eller en god græsk rødvin.

Norwegean og Ryanair har ofte billige flybiletter direkte til de populære græske feriedestinationer. Man kan også overveje at flyve til Athen og så eventuelt videre med fly derfra – indenrigsflyvning i Grækenland kan ofte købes til rimelige priser. Besøg eventuelt prisrobotten Momondo.com og undersøg, om det mon er meget billiger at flyve fra Hamborg, Billund, Kastrup eller lignende.

Kreta-  danskernes foretrukne feriedestination

Solskin og dejlige badestrande har gjort Kreta til en af de store favoritter, når danskerne tager på ferie sydpå. Slap af ved poolen eller på stranden eller nyd et dejligt måltid mad og vin på en af øens hyggelige tavernaer. Er det tid til motion og spændende naturoplevelser, kan vi anbefale den fabelagtig smukke vandretur på 18 km gennem kløften i nationalparken Samaria. Kreta byder også på spændende historiske og kulturelle oplevelser, shopping, hyggelige havnemiljøer med unik charme og lækker friskfanget fisk.

Santorini – en perle blandt smukke øer

Når du ser et foto fra Grækenland, er der stor sandsynlighed for at billedet er fra Santorini. Her finder du nemlig et utal af de smukke hvide huse med den fantastiske udsigt over vandet. Santorini er en gammel udslukt vulkan, der byder på mange smukke udsigter og lækre badestrande. Blandt andet kan du nyde stranden med det sorte sand, Kamari, der er 3 km lang og meget populær. Det er let af flyve billigt til Santorini, så det er bare at få booket en feriebolig på Sommerhuse.dk.

Storbyferie i Athen

Tag til Athen, demokratiets vugge, og smag på både det græske køkken og den klassiske kultur. En ferie i nærheden af Athen har meget at byde på. Her er spændende historiske monumenter at besøge på fx Akropolisklippen med Parthenontemplet, de gamle amfiteatre og den fantastiske udsigt over byen fra Belvedere. Tag også en slentretur i det gamle stemningsfyldte kvarter, Pláka, med de mange små butikker og hyggelige restauranter. Shoppingmuligheder og byliv er her nok af, og fra havneområdet Piræus kan du fx starte din græske ø-ferie.

Det græske fastland

En ferie på det græske fastland byder på et væld af spændende udflugtsmuligheder af historisk og  kulturel karakter. Her er gamle templer og kunsthåndværk fra de græske sagn. Her er klipperige landskaber, olivenlunde og gyldne sandstrande. Her er små, stemningsfyldte landsbyer med smalle gader og tavernaer ved hvert et gadehjørne, men også storbyer med masser af liv i gaderne. Samtidig skinner solen og grækerne er yderst venlige og gæstfrie. Det kan kun blive en god ferie i det græske.

Ferie for alle på Korfu

Korfu er en meget grøn og frodig ø med mange oliventræer, fantastiske sandstrande og gode turistfaciliteter. Når du først har besøgt øen en gang, får du med sikkerhed lyst til at komme tilbage, for Korfu byder på oplevelser for folk i alle aldre. Så hvad enten I er et ungt nyforelsket par, en børnefamilie eller pensionister, kan I finde aktiviteter, der passer præcis til jeres ønsker og behov.

Rhodos = solskinsferie

Med et herligt klima og 300 solskinsdage om året er det let at se, hvorfor Rhodos er en populær græsk feriedestination. Øen byder på alt fra lange sandstrande, hyggelige cafeer og havnepromenader til kulturelle og historiske oplevelser i særklasse. Besøg for eksempel den gamle bydel i Rhodos by, der er optaget på UNESCOS liste over verdens kulturarv.