Sommerhuse i Frankrig

Sommerhuse og ferielejligheder i Frankrig. Hvad enten du er på udkig efter et hus i nærheden af den franske Riviera, en romantisk ferielejlighed i Paris eller et feriehus i en hyggelig fransk vin-landsby har vi feriehuset.

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Den Franske Riviera

Feriebolig I nærheden af Nice, Cannes, Monaco eller en af de andre dejlige kystbyer. Vi har et stort udvalg af sommerhuse og ferieboliger til udlejning langs kysten - book feriebolig ved Den Franske Riviera.

Byernes by Paris

Romantisk getaway eller storbyferie med familien. Nyd gåture langs Sainen, Monmartra med kabareter og hyggelige cafeer, Eifeltårnet, museer og en mængde andre kulturelle oplevelser i byernes by Paris.

Ferie i Provence

Køkkenet i Provence er fantastisk og kaldes ’solens køkken’. Vi har et stort udvalg af ferieboliger og sommerhuse til udlejning i Provence. Måske var det noget med et feriehus med egen pool i Provence ?

De franske alper – aktiv ferie

Skiresorter om vinteren, trekking- og vandreture om sommeren. Oplev den friske luft i Alperne, lækre skisportsområder om vinteren og fantastisk natur og vandreture om sommeren.

Oplev Normandiet

Oplev den franske vestkyst. Normandiet byder på dejlige sandstrande og hyggelige kystbyer. Oplev det voldsomme tidevandsskifte og besøg de spændende småbyer.

Alsace – vinferie og god mad

Nyd udsigten til de grønne vinmarker, mens du smager de spændende lokale retter og fantastiske vine. Overvej at følge vinruten – ”Route du Vin” tager dig gennem regionen.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferieboliger i Frankrig udlejes

Sommerhuse.dk tilbyder et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder til udlejning i hele Frankrig. Hvad enten du er på udkig efter et luksussommerhus med pool i nærheden af den franske Riviera, en romantisk ferielejlighed i Paris eller et feriehus i en hyggelig fransk vin-landsby, har vi det sommerhus, du søger. Det franske køkken, den franske vin, solen og kulturen – der er vitterligt meget at elske ved Frankrig. God ferie i Frankrig.

Den Franske Riviera

Côte d’Azur - Den Franske Riviera byder på skønne solskinsferier. Det eneste du skal vælge er, om du vil leje en feriebolig i nærheden af Nice, Cannes, Monaco eller en af de andre dejlige kystbyer. Vi har et stort udvalg af sommerhuse og ferieboliger til udlejning langs kysten og lidt inde i landet. Overvej et dejligt poolhus – se udvalget af sommerhuse på Sommerhuse.dk

Byernes by Paris – Lej ferielejligheden her.

Paris har det hele. Om du er på udkik efter et romantisk get-away eller en storbyferie med hele familien. Gåture langs Seinen, Montmartre med kabareter og hyggelige caféer, Eiffeltårnet, museer og kulturelle oplevelser, maden og vinen.
Har du hele familien med til Paris, vil børn og barnlige sjæle helt sikkert værdsætte et besøg hos Disneyland Paris, som du hurtigt kan køre til med tog fra Paris centrum – det tager cirka 40 minutter. Du vil smile som Mona Lisa efter en ferie i Paris, tjek smilet ud på Louvre Museet. Book sommerhuse eller ferielejligheden i Paris på Sommerhuse.dk

Provence

Vi udlejer naturligvis også sommerhuse i det sydlige Frankrig. Tager du på ferie i Provence, er der næsten garanti for en dejlig solskinsferie med god mad. Køkkenet i Provence er fantastisk og kaldes 'solens køkken’ - La cuisine du soleil. Vi har et stort udvalg af ferieboliger og sommerhuse med egen pool til udlejning i Provence.

De franske alper – aktiv ferie.

Lære skisportsområder om vinteren, trekking- og vandreture om sommeren. Oplev den friske luft, den smukke natur og stemningen i Alperne og de hyggelige byer i bjergene. Se vores udvalg af sommerhuse og hytter til udlejning i Alperne.

Normandiet

Oplev den franske vestkyst. Normandiet byder på dejlige sandstrande og hyggelige kystbyer. Oplev det voldsomme tidevandsskifte og besøg de spændende småbyer inde i landet. De historieinteresserede kan besøge D-dags strande, hvor de allierede styrker i 1944 gik i land og tæt derved den Amerikanske kirkegård med de 1000-vis af hvide kors.

Alsace – vinferie og god mad

Nyd udsigten til de grønne vinmarker, mens du smager de spændende lokale retter og fantastiske vine. Overvej at følge vinruten ”Route du Vin”, som vil føre dig gennem det meste af regionen. Sommerhuse.dk har et stort udvalg af sommerhuse og ferieboliger  til udlejning i Alsace.