Der er 0 sommerhuse ledige som matcher dine ønsker

Prisen kan være eksklusiv elforbrug og andre eventuelle forbrugsomkostninger. Herunder en eventuel obligatorisk- afbestillingsforsikring og slutrengøring. Den samlede pris fremgår af feriehusbeskrivelsen.

Sydfynsk charme i øhavet

Sydfyn er et populært rejsemål på grund af naturen, Det Sydfynske Øhav samt et stort antal charmerende havnebyer. Dertil kommer mulighederne for at bo på eller tage på udflugt til de mange hyggelige øer - og de talrige muligheder at dyrke fritidsaktiviteter til vands og til lands. Der findes også en række fine strande, så lejer i sommerhus i dette område, er der alle muligheder for en vellykket ferie.

Badeliv og oplevelser

Mange steder på Sydfyn og øerne omkring findes fine badestrande. Her er et lille udpluk: Christiansminde Strand ligger i gå - og cykelafstand fra Svendborg. Den er populær og tiltrækker mange børnefamilier. Bøjden Strand ved Faaborgligger ved Bøjden Strand Feriepark. Det er en smuk hvid sandstrand, hvor man skal rigtig langt ud, inden det bliver dybt.  På Langeland ligger den berømte Ristinge Strand, en af de bedste badestrande på øen. Her er 30 meter høje klinter. Smørmosen strand på Thurø byder på en lækker sandstrand og masser af aktiviteter, bl.a. en minigolfbane. Den idylliske Lundeborg, der blev landskendt med Lundeborg-visen, har også en indbydende strand. Horne Sommerland ved Faaborg er en offentlig badestrand i sommerhusområde.  Den har en flot udsigt over øhavet.

Hyggelige havnebyer

Svendborg er den største by på Sydfyn, og her kan man først og fremmest opleve et unikt havnemiljø med masser af aktiviteter og hyggelige restauranter. I byen kan man naturligvis også finde mange shoppingtilbud. Fra færgehavnen sejler færgerne til øerne i Det Sydfynske Øhav, hvor en sejltur er en oplevelse i sig selv. Faaborg er en anden af områdets charmerende byer. Også herfra afgår færger til øhavets øer, og ligesom i Svendborg er havnemiljøet en stor oplevelse. Den gamle købstad har bibeholdt sine små hyggelige stræder og gader.Er du i Faaborg-området, har du mulighed for at køre med veterantog mellem Faaborg og Korinth. Under turen kan I opleve stemningen fra fortidens "Bumletog" på den lokale jernbane og nyde den smukke udsigt over øhavet.

Prøv øhavs-stien

For de aktive turister er Øhavs-stien en oplagt mulighed. Den bugter sig fra Lundeborg i øst til Falsled i vest med afstikkere over Tåsinge, Ærø og Langeland. Den 220 km. lange afmærkede sti går gennem et enestående landskab med naturområder, herregårde og landsbyer. Du bestemmer selv, hvor langt og hvor hen du vil gå eller cykle.

En dag på Egeskov

Egeskov Slot ved Kværndrup er en af Danmarks mest besøgte attraktioner og en oplevelse for både børn og voksne. På slottet bor Greve Ahlefeldt og hans familie, men her er også åbent for publikum. Den tilhørende park kaldes Danmarks smukkeste have. Slottet og dets store avlsbygninger er indrettet med udstillinger, hvor I kan opleve de berømte samlinger af veteranbiler, motorcykler, klædedragter, dukkehuse og meget andet. Prøv også en tur i stedets kæmpemæssige labyrinter.

Eventyrøen Ærø

En udflugt til – eller et ferieophold på - Ærø er et must, hvis man holder ferie i denne del af landet. Ærø er en af landets mest charmerende øer med dejlige strande, flot natur og ikke mindst hyggelige byer. I Marstalkan I fordybe jer i byens spændende maritime historie -  eller dyrke talrige former for vandsport. Marstal Søfartsmuseumer en helt enestående attraktion. I Ærøskøbingkan feriegæsterne opleve den ægte købstadsstemning og glæde sig over en spændende kulturhistorisk  atmosfære. Byen byder også på et væld af gallerier og
Den Gamle Købmandsgårdpå Torvet.

Skønne øer på stribe

Langeland med den charmerende hovedstad Rudkøbing er den største ø i området med talrige strande og naturoplevelser. På Landet Kirkegård på Tåsinge kan man se stedet, hvor Elvira Madigan og Sixten Sparre ligger begravet. Disse øer er landfaste med Fyn. Skal man besøge andre øer kræver det en sejltur i det smukke øhav. Strynø, Drejø, Avernakø og Lyø er absolut et besøg værd.