Der er 0 sommerhuse ledige som matcher dine ønsker

Prisen kan være eksklusiv elforbrug og andre eventuelle forbrugsomkostninger. Herunder en eventuel obligatorisk- afbestillingsforsikring og slutrengøring. Den samlede pris fremgår af feriehusbeskrivelsen.

Nordsjælland – badeferie med kongelige oplevelser

Lejer I  sommerhus i Nordsjælland, er I  sikret adgang til en lang række fantastiske strande, charmerende badebyer – og kongelige oplevelser.  Det er ikke for ingenting, at området har fået tilnavnet Kongernes Nordsjælland, for der findes mange slotte, museer og historiske minder, der knytter sig til den danske kongeslægt. Og Fredensborg slot er jo fortsat sommerresidens for regentfamilien.

Badebyer på stribe

Nordsjælland er et klassisk  - og i nogle tilfælde mondænt – sommerhusområde, og du finder sommerhus i ethvert prisleje. Nordsjælland har en rig og meget varieret natur, som byder på dejlige oplevelser året rundt, og de charmerende badebyer  Liseleje, Rågeleje, Hornbæk, Dronningemølle,Tikøb er -  blandt mange andre - det perfekte udgangspunkt for en sommerhusferie præget af strandliv og oplevelser. Næsten over alt på Nordsjællands lange kyststrækning findes brede, hvide sandstrande med pragtfulde bademuligheder. Andre steder kan I nyde en betagende udsigt over Kattegat fra høje skrænter og med gode fiskemuligheder, f.eks. ved Gilbjerg Hoved.  I den nordvestlige del af Sjælland findes charmerende byer som Holbæk og Nykøbing Sjælland og meget store og attraktive sommerhus områder omkring Rødvig, ved Sejerøbugten og på Sjællands Odde.

Fra slot til slot

I Kongernes Nordsjælland venter unikke oplevelser på slottene. Kronborg er både kongeslot og fæstning og ligger ved Øresund tæt ved Helsingør. Det er kendt verden over for Shakespeares Hamlet, og i slottets kasematter finder man Holger Danske, der - som bekendt -  vågner op til dåd, hvis Danmark igen kommer i knibe. Både indvendigt og udvendigt kan man opleve historiens vingesus og begrave sig i de mange historier, slottet har at fortælle. Frederiksborg Slot ved Hillerød rummer bl.a. et spændende museum og en enestående slotshave. Fredensborg Slot ved Esrum sø har ligeledes en imponerende have. En særlig attraktion i haven er barokanlægget Nordmandsdalen med ca. 70 skulpturer af norske og færøske bønder og fiskere.

Stik til søs på ferien

Lejer man sommerhus i Nordsjælland, er der rige muligheder for at ”stikke til søs”.  Fra Hundested kan I tage turen over Isefjorden til idylliske Rørvig (eller omvendt). Færgeruten over Isefjorden mellem Hundested og Rørvig er blandt de mest benyttede småfærger i Danmark.
Overfartstiden er 25 minutter, og i højsæsonen er der afgang hver halve time.En anden helt speciel oplevelse er at tage en tur over Roskilde Fjord med minifærgen ”Columbus”, der sejler fra Kulhuse til Sølager. I kan også køre til Helsingør og tage færgen til Helsingborg i Sverige. Udnyt den lave svenske kurs til fordelagtige indkøb eller snup en kop kaffe på en af Helsingborgs mange charmerende cafeer.

Mange tilbud til børnefamilier

Børnene har mulighed for mange oplevelser i Nordsjælland. De kan lege ridder eller prinsesse på Frederiksborg Slot, komme  på marsvinesafari på Øresund og opleve Danmarks mindste hval på Øresundsakvariet i Helsingør. På Hundested Havn kan de klappe en fisk i bassiner på platformen ved havnekajen, og de kan lege pilot eller brandmand på Danmarks Tekniske Museum i Helsingør. Prøv også en tur med med Nordsjællands Veterantog, der kører mellem Græsted og Grønnehave.

En af Danmarks sjoveste familieattraktioner

En af Danmarks sjoveste familieattraktioner og forlystelsesparker, Sommerland Sjælland, ligger  i området Geopark Odsherred i Nørre Asmindrup i det nordvestlige Sjælland. Her bydes på omkring 60 forlystelser og mange naturoplevelser for hele familien.

Tag en tur til København

Fra de fleste områder i Nordsjælland når man hovedstaden inden for en times tid. Her venter alle de berømte attraktioner: Amalienborg, Tivoli, Nationalmuseet, Glyptoteket, Rosenborg Slot, Nyhavn og Strøget. Driller vejret, eller har I bare lyst til en helt fantastisk oplevelse, er Den Blå Planet på Amager en oplagt mulighed. Her finder I Europas mest moderne akvarium med eventyrlige fisk og et væld af aktiviteter for børn.