Der er 0 sommerhuse ledige som matcher dine ønsker

Prisen kan være eksklusiv elforbrug og andre eventuelle forbrugsomkostninger. Herunder en eventuel obligatorisk- afbestillingsforsikring og slutrengøring. Den samlede pris fremgår af feriehusbeskrivelsen.

Nordøstjylland – børnevenlige strande og hyggelige kystbyer

I modsætning til det brusende Vesterhav i Nordjyllands vestlige hjørne er strandene ved østkysten roligere og særdeles børnevenlige. Der er attraktive sommerhusområder fra Skagen og ned til Mariager fjord, og man skal ikke køre langt ind i landet for at finde spændende turistattraktioner, hvis man trænger til lidt adspredelse fra badelivet ved strandene. Ved østkysten ligger endvidere en spændende kombination af større byer og små hyggelige fiskersamfund.

Palmestrand – og meget mere

Blandt de mange fine strande kan nævnes Sæby Nordstrand med en flisebelagt strandpromenade, der strækker sig 2 km fra havnen mod nord langs de lave klitter. Palmestranden ved Frederikshavn er et helt specielt fænomen. Her kan man holde badeferie i palmernes skygge.  I Egense har man anlagt en 250 meter kunstigt strand med klitlandskab. Også strandene i Øster Hurup og Hou er meget populære og velbesøgte. I den idylliske kystby Ålbæk helt mod nord findes en kilometer lang sandstrand lige ved havnen.

Frederikshavn – den lille storby

Frederikshavn kalder sig selv den lille storby og byder på livlig handel. Når man ankommer til byen ad Hjørringvej ser man en kæmpe skulptur af en rødspætte. Frederikshavn er nemlig kendt som rødspættebyen, hvor man kan nyde frisk fisk på de lokale restauranter. Frederikshavn er en stor færgeby med ruter til Sverige og Norge - faktisk kan man ”smutte” til Gøteborg på 3,5 timer. Der sejles også til idylliske Læsø på halvanden time. For børnene er et besøg i Fun House i Frederikshavn en god ide på en regnvejrsdag. Dette Legeland er på over 1500 kvadratmeter og indrettet med bl.a. klatrevæg, rutsjebane og hoppeborg.

 Sæby med vandmølle og charme

Sæby er en lille perle med en smuk bykerne med købstadscharme som i gamle dage. Her er et spændende havneliv med sejlere, fiskerestauranter og en strandpromenade. Vandmøllen ved Sæby Å er en helt speciel oplevelse. Hals er en anden spændende by. Her er livlig handel og et hyggeligt havnemiljø. Man kan opleve Limfjorden ved en kort sejltur fra Hals til Egense.

Læsø – jomfruhummer og ø-idyl

Lejer man sommerhus på Læsø – eller tager turen dertil fra Frederikshavn – kan man se frem til unikke oplevelser.  Den flade ø giver ideelle muligheder for smukke naturoplevelser og lækre madspecialiteter, bl.a. de berømte nyfangede jomfruhummere, lynghonning, økologiske skinker, svampe og Læsøsalt. På saltsyderiet kan I syde jeres eget salt. Der findes mange fine badestrande, bl.a. Kongestranden ved Vesterø og Østerby Strand vest for havnen.

Ferie på toppen: Skagen

Vil man stå med det ene ben i Skagerrak og det andet i Kattegat, skal man besøge Skagen – Danmarks absolutte top. Byens museer vidner om Skagensmalernes storhedstid og rummer en række enestående værker. På Skagens Museum kan man se værker af P.S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, Laurits Tuxen og mange flere. Man bør også besøge Annas og Michael Anchers hus, der nu er museum, og Holger Drachmanns Hus, der er indrettet som på den berømte digters tid og rummer malerier af en lang række af de berømte malere. Et besøg ved den tilsandede kirke bør også indgå i turen til Skagen, der byder på et livligt feriemiljø og en stor havn med masser af spændende restauranter.

Besøg Nordjyllands hovedstad

En sommerhusferie i det nordøstlige Jylland kan sagtens kombineres med storbyoplevelser. Den nordjyske hovedstad Aalborg er inden for rækkevidde og byder på attraktiv handel og spændende udflugtsmål. Her finder I bl.a. en interessant zoologisk have samt et Forsvars- og Garnisonsmuseum, hvor man kan se skydevåben, køretøjer,kanoner, jagerfly, politimotorcyklerog meget mere. Husk også at besøge det 55 meter høje Aalborg Tårn, hvor I kommer 55 meter til vejrs og kan nyde en helt fantastisk udsigt. Er man til forlystelser bør man besøge den berømte Jomfru Anes Gade med talrige barer, værtshuse og restauranter.