Der er 0 sommerhuse ledige som matcher dine ønsker

Prisen kan være eksklusiv elforbrug og andre eventuelle forbrugsomkostninger. Herunder en eventuel obligatorisk- afbestillingsforsikring og slutrengøring. Den samlede pris fremgår af feriehusbeskrivelsen.

Nordfyn – eventyr på toppen

Fyn er, ikke mindst på grund af H.C. Andersen, kendt som ”Eventyrøen”, og vælger man en ferie på toppen - det nordlige Fyn - er man sikret eventyrlige oplevelser. Nordfyn byder på landsby-idyl, smukke slotte, gode spisesteder og fantastisk natur. Brug de fine strande eller tag ud med snøren - Nordfyn har nogle af Danmarks bedste fiskepladser. I kan også køre i bil eller på cykel langs den smukke Margueritrute, og der er hyggelige byer med gode shopping-muligheder og berigende kunstoplevelser.Kort sagt: Lejer man sommerhus på Nordfyn, er man sikker på en dejlig ferie.

Badelivets glæder

Med Fyns længste kystlinie er badeforholdene perfekte, og dekilometerlange børnevenlige strande med lave vanddybder er som skabt til familieferie. Marinastranden i Bogense er en kunstig skabt strand. Den  har derfor 2 kyster, hvoraf den ene altid vil være i læ for vind og bølger.Ved det fredede område Flyvesandet, som er Fyns eneste klitområde, findes en dejlig badestrand med børnevenligt lavt vand, sandbund og ingen sten. Hasmark strand er en af Fyns bedste og mest besøgte badestrande. Her er børnevenligt og lavvandet. En anden af Fyns bredeste badestrande lige ved Storebæltsbroen i Nyborg. Den blev anlagt, da man byggede Vestbroen og består af masser af fint sand. Fynshoved på toppen af Hindsholm har vand på begge sider og bliver ofte sammenlignet med Skagen. Den mest populære strand i Kerteminde er Nordstranden, som folk fra nær og fjern valfarter til. Der er mange andre familievenlige strande rundt om på Nordfyn.

Mange fortidsminder

Nordfyn er rig på fortidsminder. Der findes et stort antal herregårde og slotte, hvoraf en del har åbent i højsæsonen. I Glavendruplunden ved Søndersø findes den største skibssætning i Danmark. Vikingerne gravsatte deres døde i gravhøje eller skibssætninger som et symbol på sejladsen til dødsriget.Glavendruplundens skibssætning er ca. 60 m lang og 12 m bred. Her finder man  den længste runeinskription i Danmark med 210 tegn. På en bakketop i det vestlige Otterup byggedes i det 9. årh. en vikingegravplads. Arkæologer har her fundet mere end 50 grave, og det gør stedet til Fyns største vikingegravplads. Den er bestemt også et besøg værd.  Det samme gælder Nordfyns Museum i Bogense og Otterup Museum. Her vises livet, som det var på Nordfyn for 100 år siden.

En af Danmarks smukkeste haver

Er du haveelsker – eller vil du blot slappe af og hygge dig i en fantastisk natur – så besøg Kongsdal Åben Have syd for Bogense. Den er en af Danmarks smukkeste og på mere end 20.000 m².  Haven rummer et væld sjældne blomster, træer og buske samt en stor sø med springvand og vandfald.

Fyns mindste købstad

Bogense er Fyns mindste købstad og har en fantastisk hyggelige atmosfære. Den er mere end 700 år gammel, så giv jer god tid til at gå rundt i desmalle gader og nyd synet af de smukke gamle huse og imponerende købmandsgårde, det smukke torv med bypumpen, kirkenog bybækken, der snor sig gennem byen. Bogense har også Fyns største marina.

Amanda – og alt det andet

Kerteminde er kendt for fiskerpigen (og sangen om) Amanda, men byen er meget andet end hende. Den er over 1000 år gammel og ligger smukt ved havet. Den har en stor havn med et hyggeligt miljø og fine fiskerestauranter. De mange smukke, gamle huse gør en spadseretur til en oplevelse, og om sommeren har Kerteminde karakter af en hektisk ferieby med talrige aktiviteter. Der er fine badestrande nord og syd for byen. Man må ikke snyde sig selv for et besøg på Johannes Larsen-museet, der viser mange af de den store fynske malers værker.

H.C.Andersens Hus

Lejer man sommerhus på Nordfyn, er man tæt på Odense med alle dens shoppingmuligheder og spændende udstillinger. Man bør naturligvis besøge H.C.Andersens hus, der fortæller alle aspekter af eventyrdigterens liv. Andre spændende attraktioner i Odense er Odense Zoo, Europæisk Automobilmuseum og Danmarks Jernbanemuseum.