Der er 0 sommerhuse ledige som matcher dine ønsker

Prisen kan være eksklusiv elforbrug og andre eventuelle forbrugsomkostninger. Herunder en eventuel obligatorisk- afbestillingsforsikring og slutrengøring. Den samlede pris fremgår af feriehusbeskrivelsen.

Vest- og Midtjylland – strandliv og oplevelser

I Vest- og Midtjylland finder I et meget stort antal sommerhuse i alle prisklasse og uanset om valget falder på et luksushus med pool og alle tænkelige faciliteter eller en mere klassisk feriebolig, er I tæt på nogle af Europas bedste strande og et væld af spændende turistattraktioner både ved det frådende Vesterhav og lidt længere inde i landet.

Hvilken strand skal jeg vælge?

Henne Strand, Vedersø Klit, Vester Husby, Vejers Strand, Holmsland Klit, Søndervig, Blåvand, Rømø, Fanø – eller én af de talrige andre muligheder? Her må du selv gå på opdagelse, for der findes så mange fantastiske muligheder, at det er umuligt at nævne dem alle. Jyllands vestkyst byder på strand så langt øjet rækker, vinden er tit frisk og bølgerne høje, men der findes dog enkelte muligheder for børnevenlige strande, bl.a. ved Ringkøbing fjord.

Fra hav til fjord

Som kontrast til det brusende Vesterhav er Ringkøbing Fjord en spændende og anderledes oplevelse. Området tilbyder mange forskellige ferieaktiviteter, f.eks.golf, ridning og fitness.Også for lystfiskere og cykelentusiaster er der store muligheder. Der er cykelsti rundt om hele Ringkøbing Fjord, en strækning på ca. 125 km.Skjern Å er et internationalt kendt lystfiskerparadis, og I finder fiskesøer og parker i hele området.Det er også muligt at vindsurfe samt at leje både og kanoer. Besøg også Ringkøbing, Danmarks ældste købstad. Ringkøbing ligger blot 10 minutters kørsel fra Vesterhavet. Gå på opdagelse i de smalle gader og de mange spændende butikker - og besøg de mange cafeer og restauranter.

Se på sæler i Esbjerg

Esbjerg er den største by på Vestkysten, og man må ikke snyde sig selv for et besøg på Fiskeri- og Søfartsmuseet. Her findes bl.a. det berømte Sælarium og et stort saltvandsakvarium.  Det store museum beskriver udviklingen inden for søfart og fiskeri.  Men Esbjerg med den store havn har meget andet at byde på. Her findes et spændende kunstmuseum og skulpturen ”Mennesket ved Havet” – et ni meter højt kunstværk, der efterhånden er blevet Esbjergs berømte vartegn.

Kæmpe fæstningsanlæg

Langs hele Vestkysten finder I talrige bunkeranlæg, bygget af tyskerne under 2. verdenskrig som en del af Atlantvolden. Lidt nord for Søndervig ligger et af de vigtigste tyske fæstningsanlæg. Det består af 50 bunkere og omkring 50 andre betonanlæg, som var udstyret med kanoner, antiluftskyts og maskingeværer. Der arrangeres guidede ture i højsæsonen.

Fanø, Rømø  - og det fantastiske Vadehav

I Vadehavet, der udgør et helt enestående naturområde, kan man besøge de to spændende øer Fanø og Rømø. Sidstnævnte er forbundet med fastlandet med en dæmning, mens turen til Fanø foregår med færge fra Esbjerg. Rømø byder først og fremmest på nogle af områdets bedste, meget brede sandstrande, men har også mange butikker og gallerier. Man bør aflægge et besøg på Nationalmuseets Kommandørgård, en af Rømøs rige gamle slægtsgårde - fuldt møbleret. Gårdens prægtige interiører er et tydeligt udtryk for de store indtægter, som Rømøs kaptajner kunne tjene på hvalfangsten og handelssejladsen. En rigdom, derblev investeret hjemme på øen. Fanø byder også på flotte strande og oplevelser året rundt. Tag med færgen til Nordby og oplev koncerter, dragefestivaler, kunst og kultur, musik og underholdning. Se det unikke fugleliv og sælerne omkring Fanø.

Shopping og museer

 Ønsker I at opleve andet en det brusende Vesterhav og de lange strande, er det en god ide at tage lidt ind i landet. Besøg f.eks. Holstebro, en spændende shoppingby, som også er berømt for sit store udbud af kulturaktiviteter -  eller tag et smut til den idylliske købstad Lemvig ved Limfjorden. I Herning finder du bl.a. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum med kunst i verdensklasse.