Der er 0 sommerhuse ledige som matcher dine ønsker

Prisen kan være eksklusiv elforbrug og andre eventuelle forbrugsomkostninger. Herunder en eventuel obligatorisk- afbestillingsforsikring og slutrengøring. Den samlede pris fremgår af feriehusbeskrivelsen.

Midt- og Østjylland – de mange muligheders land

Ferie i hovedlandet Jylland forbindes ofte med Vestkysten og det brusende Vesterhav , men også de charmerende kyster, fjorde og vige i det knap så vindomsuste Østjylland rummer talrige muligheder for alle tiders sommerhusferie. Dertil kommer, at Østjylland byder på en række store kystbyer med tilbud og kulturelle oplevelser, og tager man en tur ind i landet til det midtjyske område er der ligeledes et stort og fristende udvalg af udflugtsmuligheder.

Fascinerende natur – skabt af istiden

Det grønne og bakkede Østjylland er formet af istidens gletsjere. Hvor smeltevandet løb ud, opstod dale, slugter og dybe fjorde, og da isen var væk for ca. 14.000 år siden, havde den efterladt et smukt og bakket landskab. Det giver uanede muligheder for spændende ture i bil eller på cykel, ligesom der findes mange vandreture, bl.a. i den fascinerende Nationalpark Mols Bjerge.

Hundredevis af badestrande

Langs hele den østjyske kyst finder I hundredvis af fine badestrande, så det er kun muligt at bringe et lille udpluk: Mariendal er en børnevenlig badestrand syd for Århus. Kysing Strand ved Norsminde har særdeles gode fiskepladser.  Rude Strandsyd for Århus er en meget børnevenlig i læ for vestenvinden og med høje skranter. Saksild Strandved Odder hører til Østkystens absolut bedste og har et livligt ferieliv. Her behøver man ikke at frygte store bølger og understrøm, og den er derfor meget børnevenlig. Storstranden ved Juelsminde er en skøn sandstrand beliggende tæt på Juelsminde Lystbådehavn og Juelsminde bymidte. Helt mod syd finder I Sønderby strand på Kegnæs på Als, som også er et herligt badeområde. Snaptun Strand ved Horsens Fjord rummer goder muligheder for såvel badegæster som lystfiskere.

Den jyske hovedstad

En sommerhusferie i Midt- eller Østsjælland giver mulighed for at gå på opdagelse i den jyske hovedstad Aarhus, Danmarks næststørste by. Her er et besøg et i Den Gamle By absolut at anbefale. Her er Danmarkshistorien levendegjort i form af historiske bygninger fra forskellige tidsperioder. Det er i høj grad et ”arbejdende museum”, som fortæller om danskernes dagligliv gennem flere århundreder.
Gennem en flot arkitektur og engageret formidling får I på Moesgaard Museum en oplevelse i verdensklasse. Det samme gælder kunstmuseet ARoS med berømte værker og en fascinerende arkitektur. Endelig byder Aarhus i sagens natur på unikke shoppingmuligheder.

Danmarks mest berømte bjerg

Et besøg på Himmelbjerget er næsten uundgåeligt, hvis man lejer feriehus i det Midt – og Østjyske område. Bjerget strækker sig 147 meter over havets overflade, og fra toppen af Himmelbjergtårnet har man en fantastisk udsigt over hele området, bl.a. den nærliggende Julsø. Der er fine vandreruter på vej mod toppen. Men kan også komme til Himmelbjerget af Søvejen. Hjejleselskabet har siden 1861 sejlet turister til bjerget.  I forbindelse med besøget på Himmelbjerget bør man naturligvis også besøge Silkeborg med de charmerende søer.

Et eldorado for børn

Et besøg i LEGOLAND i Billund er næsten et must.  Den store udendørsudstilling af huse, kendte seværdigheder, kørende tog, sejlende skibe og meget andet bygget i legoklodser er stadig et stort hit blandt danske børn, og de mange kørende forlystelser – opdelt i temaparker - byder på fascinerende underholdning for børn i alle aldre.

Smukke byer ved fjordene

Det østjyske område er i høj grad ”de smukke fjordbyers land”. Gå på opdagelse i bl.a. Åbenrå, Kolding, Vejle, Randers og Hobro – og tag i mod de mange kulturelle tilbud , der findes på museer og i gallerier. Tag en tur langs byernes smukke fjorde med det rige fugleliv eller forkæl dig selv med en god middag på byernes talrige cafeer og restauranter.