Der er 0 sommerhuse ledige som matcher dine ønsker

Prisen kan være eksklusiv elforbrug og andre eventuelle forbrugsomkostninger. Herunder en eventuel obligatorisk- afbestillingsforsikring og slutrengøring. Den samlede pris fremgår af feriehusbeskrivelsen.

Limfjorden – natur og oplevelser

Siden vikingetiden har den 1700 kvadratkilometer store Limfjorden været en af Danmarks vigtigste vandveje, og sådan er det også i dag, men først og fremmest stedet et helt enestående naturområde med mulighed for at opleve ”den friske blæst over Limfjorden vande”, hedelandskaber, et rigt fugleliv, skønne badestrande, spændende byer og et betydeligt antal udflugtsmuligheder.  Mange steder langs den vidstrakte fjord ligger sommerhusområder med feriehuse, der opfylder ethvert ønske for en vellykket familieferie.

Limfjordens byer

Hyggelige byer ligger som perler på en snor. De fleste byder i sagens natur på en atmosfærefyldt havn. Den største lystbådehavn ligger i Struer, der ligesom Skive er en dejlig  by med mange butikker og gallerier. Lemvig er også et besøg værd – en typisk Limfjordsby med stemning og hygge. Holstebro er en lidt større by med mange butikker, museer og gallerier. Den er ikke mindst kendt for sit store udbud af kulturtilbud.  Ønsker man en rigtig storby-oplevelse, går turen til Aalborg, hvor man f.eks. kan gå på opdagelse i det berømte forlystelseskvarter Jomfru Anes Gade eller besøge zoologisk have.

Et væld af bademuligheder

Et lille udpluk af de mange dejlige strande vidner om talrige bademuligheder i Limfjordsområdet:  Bremdal Strand er en børnevenlig badestrand nord for Struer by. Toftum Bjerge Strand ved Humlum liger ved skrænterne ved Toftum Bjerge. Hvalpsund er en perle  med badebroen lige ved siden af færgen.  Illeris er helt ideel for børnefamilier. Der er mange kilometer fredelig strand, hvor vandet ikke er mere end knæhøjt. I Ertebølle bliver vandet hurtigt dybt og er ideelt til dykning. Trend har en dejlig lang strand, hvor udsigten til Livø er formidabel. Tæt ved Aalborg  og kun 500 m vest for Nørresundby midtby finder man Lindholm Strandpark,  et knap 8 hektar stort  rekreativt område med mulighed for at bade i Limfjorden. I sommerhalvåret er der mulighed for en dejlig dukkert i Aalborg Havnebad.

Ø-oplevelser på Mors

Mors er med sine 367 kvadratkilometer den største ø i Limfjorden. Naturen er unik og molerskrænterne i verdensklasse.  Limfjorden er altid er tæt på, uanset hvor man befinder sig på Mors, og blandt turistattraktionerne kan nævnes øens mange museer og kirker samt Højriis Slot. Jesperhus Blomsterpark er blandt områdets største attraktioner. Parken har et afslappende og afstressende miljø, hvor børnefamilien kan hygge sig og nyde de hundredevis af inspirerende blomsterbede. Børnene kan  lege i Hugoland eller tage en tur i 4D-biografen.

Prøv også en tur med ”Limfjords-bussen” –færgen, der sejler mellem Nykøbing Mors, Fur, Glyngøre og Sallingsund Færgekro.

En tur på snapseruten

Som Frankrig har sine vinruter, har Limfjorden sine Snapserute. Den snor sig gennem spændende landskaber med duftende urter og bær og går gennem hyggelige købstæder med stolte brændevinstraditioner. På ruten kan man lære at fremstille sin egen kryddersnaps. Hør mere om ruten hos de lokale turistbureauer, der bl.a. arrangerer færdigpakkede Snapseture på cykel. Er man mere til øl, findes der også en Bryggerirute med besøg på lokale bryggerier.

Eldorado for børn

Der findes mange muligheder for oplevelser for børn i Limfjordsområdet. De kan fange rejer ved Glyngøre, bowle i Holstebro og Skive, køre på mountainbike i Klosterheden, tage på skaldyrsafari eller sejle i kano. Inden for køreafstand ligger også det berømte Fårup Sommerland.

Og så til søs

Limfjorden bør også opleves fra søsiden, og der er masser af muligheder. Der findes ikke færre end 9 spændende færgeruter. Thyborøn-Agger,Kleppen-Venø,Næssund-færgen,Feggesund-færgen,Fur-Branden,Hvalpsund-Sundsøre,Rønbjerg-Livø, Aalborg-Egholm og Hals-Egense.