Der er 0 sommerhuse ledige som matcher dine ønsker

Prisen kan være eksklusiv elforbrug og andre eventuelle forbrugsomkostninger. Herunder en eventuel obligatorisk- afbestillingsforsikring og slutrengøring. Den samlede pris fremgår af feriehusbeskrivelsen.

Djursland – fantastisk natur med familieoplevelser

Djursland, populært kaldet ”Jyllands næse”, byder på alle muligheder for en særdeles vellykket familieferie og udmærker sig især med et enestående kuperet teræn og 250 km kyststrækning med et stort antal attraktive sommerhusområder. Dertil kommer hyggelige købstæder som Ebeltoft og Grenå samt en halv snes spændende familieattraktioner, bl.a. det berømte Djurs Sommerland.

Mange bademuligheder

Djursland stikker sin smukke ”næse” ud i Kattegat og er således omgivet af hav på tre sider, hvilket giver helt oplagte muligheder for enherlig badeferie. Langt de fleste strande har lavt vand og fint sand  og er således særdeles børnevenlige. Grenaa Strand er  7 km lang og tidligere kåret somJyllands bedste. Her erlivreddertårn, som  er bemandet i sommersæsonen. Af andre strande på Norddjurslandkan nævnes Fjellerup, Bønnerup Strand og Gjerrild Nordstrand.  De er mere afvekslende medklitter og et stort bagland. På østkysten ligger Dråby Strand og Boeslum Strand medsand og lavt vand. I Ebeltoft ligger HORISONTEN - et mødested hvor hele familien kannyde sandet, vandet og deltage i flere forskellige aktiviteter i sommerperioden.

Spændende byer

Et besøg i Ebeltoft er på mange måder en rejse tilbage i historien. Det er én af landets mest idylliske købstæder med bindingsværkshuse, toppede brosten og blomstrende stokroser. Byen ligger på en bakketop og skråner ned til Ebeltoft Vig. Her er mange spændende butikker med bl.a. kunsthåndværk samt flere charmerende cafeer og restauranter. Grenaa, der er Djursland største handelsby, har været købstad siden 1445. Her finder I alle typer specialforretninger og supermarkeder.Tre gågader mødes på Torvet, hvor der i godt vejr er udendørs servering.  Den gamle købmandsgård fra 1760, der i dag huserMuseum Østjyllands museum, er absolut et besøg værd. Samlingerne omfatter  fiskeredskaber, skibsmodeller, mønter, legetøj, værktøj, tekstiler og våben.

Fregatten Jylland

I Ebeltoft finder I Fregatten Jylland, der er én af Danmarks mest berømte turistattraktioner. Det er verdens længste træskib og indrettet som museum. For børnene venter masser af oplevelser ombord. Kalle Krudt uddeler skattekort og  er klar at modtage til alle modige letmatroser og med fælles hjælp skal I rundt i alle hjørner af den over 150 år gamle fregat for at finde skatten.

Mols Bjerge – et enestående landskab

Man må ikke snyde sig selv for et besøg i Nationalparken Mols Bjerge – et helt enestående landskab. Det er skabt af istiden. Her er mange vandreruter med fantastiske udkigspunkter – bl.a. kan man i klart vejr se helt til Samsø. Nationalparken byder på mange vandre- og cykelruter samt  forskellige aktiviteter på bestemte tidspunkter af  året.

Skandinaviens største sommerland

 To kilometer nord for Nimtofte midt på Djursland finder I Djurs Sommerland, som er Skandinaviensstørste. Det er den største turistattraktion i Region Midtjyllandog den næststørste uden for København. Parken har et areal på 45 hektarmed over 60 forlystelser fordelt på 8 forskellige tematiske områder. Et oplagt mål for en heldagstur – og en sikker succes for familiens yngste medlemmer!

En dag i Århus – eller på Anholt

Vil man bruge lidt længere transporttid på at nå sine udflugtsmål, er Aarhus en oplagt mulighed. Man kører til Danmarks næstestørste by på en times tid, og her er der mulighed for at opleve alle storbyens faciliteter fra spændende shopping til museumsoplevelser. Den Gamle By er et særdeles interessant bekendtskab for børn og voksne, og et besøg på det meget omtalte ARoS kunstmuseum er også en oplagt mulighed. En anden udflugtsmulighed, hvis man lejer feriehus på Djursland, er en tur til Anholt, hvortil der sejles fra Grenå. Turen varer næsten 3 timer, så vil man opleve den helt specielle ø-stemning er en overnatning nødvendig.