Ferieboliger på Cypern

Udlejning af feriehuse og ferielejligheder på Cypern. Sommerhuse.dk tilbyder prisgaranti på alle de sommerhuse og ferieboliger vi udlejer på Cypern. Book feriebolig på Cypern online på Sommerhuse.dk

Mere end 30.000 sommerhuse
Prisgaranti på alle feriehuse
Nem og fleksibel booking

Cypern byder på lækre strande

Cyperen kan byde på europas reneste badestrande og solgaranti. Er I på udkik efter en destination til den perfekte strandferie bør I overveje Cyperen.

Vandretur ved Troodosbjergene

Er man til aktiv ferie med oplevelser og motion kan man overveje en vandretur ved antikke Kourion ved Troodosbjergene.

Besøg Cyperns hovedstad Nicosia

Skal der shoppes og kikkes lidt på på lokalbefolkning, er Cyperens delte hovedstad Nicosia stedet hvor det sker. Her venter også spændende kulturhistoriske oplevelser.


Populære destinationer

Vi tilbyder sommerhuse og ferieboliger til mange forskellige rejsemål. Gør drømmen til virkelighed og se hvad vi kan tilbyde!

Ferie på Cypern

Ifølge legenden blev kærlighedsgudinden Afrodite født af havets skum og steg i land på Cypern nær byen Pafos. Og det er ikke svært at forestille sig, når man står i solskinnet på Cypern og skuer ud over det azurblå hav, der slår mod klipperne eller de fine hvide sandstrande. På en lille taverna står grillet fisk og kold hvidvin parat, eller måske I er mere til Zorba-dans og clubbing eller oplevelser i uspoleret natur, kirker og moskéer? Cypern har det hele og den lille ø byder på et skønt mix af oplevelser for enhver smag.

Sommerhuse.dk tilbyder et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder til udlejning på hele Cypern. Hvad enten du er på udkig efter et luksussommerhus med pool, en romantisk ferielejlighed i byen eller en hyggelig vin-landsby – vi har den feriebolig, der passer til dig og din familie.

Lej en bil og oplev hele Cypern: fx vinlandsbyerne, hvor du kan smage på varen, de smukke hvide strande, bjergene med sne på toppen, bylivet og de kulturelle forskelle i den græske og tyrkiske del af Cypern. Husk, de kører i venstre side af vejen!

Cyperen byder på afslappende strandliv

Cyperns sommer kommer med solgaranti og man kan prale med Europas reneste badevand. De cypriotiske strande er et paradis for dig, som elsker at sole dig og bade. Das ved stranden, bad i bølgen blå eller tag med på en spændende tur ind mellem grotter, koral og skibsvrag. Nyd et køligt glas hvidvin om aftenen på den lokale taverna eller på teressen med udkig over middelhavet.

Spændende byer på Cypern

Hvis du vil tage en pause fra badelivet, så byder Cypern også på mange andre oplevelser. Cyperns delte hovedstad Nicosia byder fx på både shopping og en rig og spændende kulturhistorie med både kirke og moské, pool og hamam. Men også storbyerne Larnaca og Limassol er spændende, fuld af liv og nemme at komme til.

Hvis du trænger til en pause fra strande og storbyer, så lej en bil og tag op i bjergkæden Troodos. Du kan i dag også nemt besøge den tyrkiske side af Cypern og tanke op med en kop tyrkisk kaffe eller en frisk baklava.

Kulturelle oplevelser på Cypern

Af særlige kulturelle oplevelser kan nævnes det antikke Kourion ved Troodosbjergene, som kan besøges til fods. Her kan du bl.a. se vandfald, middelalderbroer, klostre og kirker med fantastiske byzantinske vægmalerier.